מה זה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה?
    ת
    15/01/2012

יש לי כבר זמן רב הרגשה של צריבה בעור של שהפתיים הקטנות (האזור הקרוב יותר לפי הטבעת) וצריבה פנימית.יש לי הרבה הפרשות אבל שקופות וללא ריח.אלו לא תסמינים של דלקת.אני הולכת לתת שתן באופן רגיל ולא שורף לי בעת מתן השתן ולא בסיומו.כשאני יושבת המצב של הצריבה הפנימית ובעור מחריף ואני לא הולכת עם בגדים צמודים.טופלתי באיטימסי נגד פטרת אבל עדין אני מרגישה את הצריבה בעור ובפנים.מה עושים? זה מופיע אחרי קיום יחסי מין וזה לא עובר.בדר"כ זה קורה אחרי שבעלי מאונן לי עם האצבע ורק כך אני יכולה לגמור וזו הדרך היחידה שאני יכולה לענג את עצמי.אין לי לבעיה של כאבים בעת קיום יחסי מין ואין לי דימומים בעת קיום היחסים.בקיצור - מה עושים עם הבעיה הזאת? האם יש משהו חיצוני שניתן למרוח? האם יש מצב שהחיכוך של האיבר של בעלי בנרתיק (אנחנו מקיימים יחסים עם קונדום מיוחד לרגישים ללטקס)עושה את זה? זה הורס את איכות חיי ואני חייבת פתרון בדחיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה?

הוספת תגובה

• מה זה? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/01/2012

אי אפשר לתת תשובה ללא בדיקה, פני לבדיקת רופא נשים המומחה למחלות העריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו