חיסון נגד פפילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון נגד פפילומה
    ת
    16/01/2012

אני בת 37.היום הייתי אצל רופא המשפחה שלי והוא המליץ לי לעשות את החיסונים נגד וירוס הפפילומה.הופתעתי כי לא ידעתי שבגילי אני זכאית ומומלץ לעשות עדיין את החיסון.הוא אמר שעליי לעשות 3 חיסונים אך אני גרה בקנדה ואוכל לעשות בארץ רק 2 חיסונים אחד כעת, את השני לאחר חודש כפי שהוא אמר והשלישי הוא אמר שאפשר לעשות בשנה הבאה כשאגיע לביקור.
    האם זה נכון? מה דעתכם? מה מומלץ והאם אני באמת צריכה לעשות את כל שלושת החיסונים? יש אנשים שאומרים שבגילי אני צריכה רק שניים.אודה להבהרה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון נגד פפילומה

הוספת תגובה

• חיסון נגד פפילומה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    16/01/2012

חוסון CERVARIX שהומלץ לך הנו חיסון שניתן לנדשים עד גיל 45. ה -Cervarix קיים גם בקנדה.
    ההמלצה לחיסון CERVARIX - הנה המלצה אוניברסלית לכל אישה שלא חלתה בעבר בסרטן צוואר הרחם, או לא אלרגית ללטקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' פרידמן

ת
    16/01/2012

אני רגישה ללטקס.האם אסור עליי לעבור את החיסון? אשמח אם תסביר את ההקשר כי זה לא ברור לי ומזל שענית על זה.תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו