בדיקות דם הורמונליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם הורמונליות
    אור
    17/01/2012

ראשית אני בת 43 ובחודשיים האחרונים היו לי שיבושים במחזור - תחילה הופעת מחזור הרבה לפני התאריך וחודש לאחר מכן דימום שנמשך מעל שבועיים, בנוסף בחודשים האחרונים יש לי גלי חום והזעה ליליים שמעירים אותי תוך כדי שינה שאני שטופת זיעה.

קיבלתי לעשות בדיקות דם שאותם אני צריכה לעשות ביום השלישי של המחזור ושאלותיי-
    1. האם ניתן לקחת בבוקר הבדיקה כדור פרוביג'יל אותו אני נוטלת קבוע לתשישות כרונית (בלי הכדור אני לא מסוגלת להתעורר) כי הבנתי שאני צריכה להתעורר בחמש בבוקר ולהיות פעילה עד שמונה ואז לעשות את בדיקות הדם.

כדור פרוביג'יל יכול לשבש את תוצאות הבדיקה?
    שאלה נוספת הבנתי שצריך להיות פעילה בשלוש השעות שלפני הבדיקה שזה דיי בעייתי כי לצאת מהבית ללכת או כל פעילות אחרת בלתי אפשרי במזג האויר, איזה פעילות נחשבת נכונה לביצוע על מנת שלא לשבש את תוצאות הבדיקה?

תודה מראש,
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם הורמונליות

הוספת תגובה

• בדיקות דם הורמונליות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/01/2012

הכוונה בפעילה זה שתצאי מהמיטה. לא שתעשי פעילות ספורטיבית על הבקר....
    את יכולה לקחת את הכדור אם איננו הורמונ הוא לא ישבש את תוצאות הבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך

אור
    22/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו