קרישות דם וגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישות דם וגלולות
    ליאור
    19/01/2012

בגיל 18 לקחתי גלולות דיאנה למשך שנה וגלולות אורטו סיקלין במשך חצי שנה לטיפול באקנה ביינוני, לא היה לזה אפקט חיובי כל כך ועלה לי הכולסטרול, ולכן החלטתי להפסיק את הגלולות ולקחתי ראקוטן והסתדר לי האקנה. והמחזור שלי היה תקין מאז ומתמיד ולכן לא לקחתי גלולות לאחר הטיפול בראקוטון.

כיום אני בת 25, לפני חצי שנה התחיל לי הפרשות חומות עם גושים, הרופא עשה לי פאפ=תקין, ואולטרסאונד פנימי=תקין ולאט לאט זה החמיר ההפרשות מיום יומים בשבוע לכל יום והתחיל לי אקנה וגירודים בנרתיק, באתי לרופא שבדק אותי ואמר לי שיש לי פטריה, הרופא נתן לי אטיסטן ומשחה לפטריה ואמר לי שאני צריכה לקחת גלולות כי ההפרשות זה דימום קל ואם זה לא הפסיק אחרי חצי שנה צריך לקחת גלולות.
    הוא נתן לי גלולות "יאז"

אולי זה צירוף מקרים אבל חברה שלי אושפזה על קרישות דם על גלולה כילשהו, במצב של בעיות נורולוגיות.
    אני חוששת לקחת גלולות,

השאלה שלי היא:
    אם לקחתי בעבר גלולות במינון הורמונים גבוהים ולא הייתה לי קרישות בעבר זה אומר שגם לא יהיה לי עם המינון הנמוך?
    או שכדי לי לדרוש בדיקת קרישות דם?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישות דם וגלולות

הוספת תגובה

• קרישות דם וגלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/01/2012

בדיקת קרשיות בדם נעשית לנשים שיש להן הסטוריה משפחתית או חשד אצלן למצבים של קרישיות יתר. את לקחת גלולות יותר חזקות ולא קרה לך כלום ולכן הסבירות שיש לך בעיה נמוכה. אבל התיעצי עם הרופא המכיר אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו