מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא עניתם לי אבל החלטתי לקחת גלולה.מעיין22/01/2012
כמה שאלות..
זאת אני לפני שסיפרתי לך שבצעתי יחסים עם חדירה חלקית ופחדתי לקחת גלולה,
היום אחרי 100 טלפונים החלטתי לקנות את הגלולה(פוסטינור) אחרי 38 שעות זאת אומרת שנישאר לי מהיום בבוקר שעה (10:00) נישארו לי 34 שעות לקחת,עכשיו אמרו לי שבכלל שלוקחים את הגלולה מהר יותר ככה כניסה להריון נמוכה יותר
האם בזמן שאני לקחתי 38 שעות זה זמן טוב לקחת?
עכשיו אני לא בטוחה ב100 אחוז שכן נכנס הזרע אבל לקחתי למקרה חרום גם עם לקחתי סתם את הגלולה זה לא ישפיע עליי לרעה בעתיד? אני רוצה לציין שעברו כבר 7 וחצי שעות לאחר שלקחתי את הגלולה ואני מרגישה טוב ללא חום או עייפות או כאבי ראש כמו שרשום בעלון לצרכן, האם זה סימן טוב? (וגם לא הקאתי כמו שרשום עם את מקיאה אחרי 3 שעות לאחר שלקחת את הגלולה)
יותר מפעם אחת לקיחת גלולת פוסטינור זה לא טוב?
אמרו לי בבית מרקחת ש רק החודש הזה המחזור ישנה את התאריך שלו ומחודש הבא הוא יסתדר האם זה נכון? עם הוא לא יגיע בכלל חודש הבא? האם זה מסוכן? כי קראתי שכמה בנות רשמו שהם השתמשו בפוסטינור והמחזור לא הגיע חודש אחד,
האם בכול זאת אני צריכה לבצע בדיקת הריו ובדיקת דם לתשובות ב100 אחוז? עם כן מתי לערוך את הבדיקות?
ואמרו לי שהגלולה יכולה לחזק את ההריון האם זה נכון? ולמה כי הרי זה מונע את ההריון.
אשמח עם תענה לי לכול השאלות שלי
אודה לך מאוד מאוד פשוט אני נורא לחוצה..
תודה לך ד"ר אהוד-הר שמש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה על הטעות , תודה ד"ר ליאורה א.
מעיין22/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?