חיידק Streptococcus gr B

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק Streptococcus gr B
    דנה
    23/01/2012

שלום, מתוצאת בדיקה בנרתיק אובחן שיש לי חיידק Streptococcus gr B. רופא נשים אמר לי שזה חיידק טבעי שנולדתי איתו. האם אכן הדבר יתכן והאם זה מסוכן או יכול ליצור בעיות בכניסה להריון? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק Streptococcus gr B

הוספת תגובה

• חיידק Streptococcus gr B - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    23/01/2012

זה כמאט חסר משמעות באשה שלא הרה(לא בהריון). השאלה למה נלקחה הבדיקה. האם את סובלת מתלונות שקשורות בנרתיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לחיידק

דנה
    24/01/2012

התחתנתי לפני כחמישה חודשים וחודש אחרי החתונה התחילו להיות לי דלקות בשתן בתדירות של כל שבועיים בממוצע, כל פעם הייתי לוקחת אנטיביוטיקה ואחרי כמה זמן היה חוזר (לפני כן אף פעם לא היה לי) הרופאים אומרים שזה בגלל קיום היחסים ונתנו לי אנטיביוטיקה לקחת לפני ואחרי אבל זה נראה לי מוזר שאני אקח כל החיים אנטיביוטיקה. הייתה לי גם פטריה במהלך הדלקות ולקחתי אגיסטן. עכשיו יש את החיידק שאני לא מבינה מה משמעותו בכלל? האם כדאי לפנות לרופא מומחה במחלות העריה? אני לא יודעת אם זה בודאות מהיחסים אני ממש מוטרדת מזה במיוחד מהחיידק הזה לא ברור שהרופא נשים אמר שנולדים עם זה... ומזאת אומרת כמעט חסר משמעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו