התייעצות בקשר לבעיה שיש לאחותי .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בקשר לבעיה שיש לאחותי .
    אנה
    27/01/2012

אחותי בקרוב בת 17 . בזמן האחרון יש לה כאבים חזקים מאוד באזור השפתיים של איבר המין , לאחר יום של תלונות חזקות על כאבים הסתכלתי על האזור הזה כדי לראות אם יש משהו , וראיתי שבאחת מהשפות של איבר המין יש נפח גדול מאוד שמתפתח גם למטה יותר , זה אדום מאוד והכאבים של אחותי רק גוברים מיום ליום . יחד עם זה באותו הזמן יש לה כאבי ראש חזקים וכל כמה זמן יש לה חום גבוה מאוד . אני יודעת שזה קצת מבולגן ולא ברור אבל אני בעצמי לא מבינה כלום . אני מאוד דואגת לאחותי ופוחדת שזה מסוכן .

אני לא יודעת אם זה קשור אבל בבדיקות שאחותי עשתה לצו ראשון גילו שהלחץ דם שלה מאוד גבוה . אחותי מתעצבנת מהר ובקלות הלחץ דם שלה יכול לעלות .
    כמה שאני מנסה לעזור לה ולשכנע אותה ללכת לרופא זה לא עוזר והיא לא משתכנעת .
    אחותי מתביישת ללכת לרופא בגלל שיש לה משקל יתר והיא מרגישה מאוד לא נוח .
    האם הלחץ הדם הגבוה הוא בגלל המשקל יתר ?

אתמול היא עשתה בדיקות דם ואנחנו מחכים לתוצאות . אולי זה יעזור ..

אני ואימא שלי כבר לא יודעות מה לעשות כדי לעזור לה . אשמח אם מישהו יוכל לעזור או לפחות לנסות .. תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייעצות בקשר לבעיה שיש לאחותי . - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    27/01/2012

רצוי להבדק ע"י רופא נשים יתכן ומדובר בציסטה ע"ש ברטולין ועל כן הדבר מצריך בדיקה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו