מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות בקשר לבעיה שיש לאחותי .אנה27/01/2012
אחותי בקרוב בת 17 . בזמן האחרון יש לה כאבים חזקים מאוד באזור השפתיים של איבר המין , לאחר יום של תלונות חזקות על כאבים הסתכלתי על האזור הזה כדי לראות אם יש משהו , וראיתי שבאחת מהשפות של איבר המין יש נפח גדול מאוד שמתפתח גם למטה יותר , זה אדום מאוד והכאבים של אחותי רק גוברים מיום ליום . יחד עם זה באותו הזמן יש לה כאבי ראש חזקים וכל כמה זמן יש לה חום גבוה מאוד . אני יודעת שזה קצת מבולגן ולא ברור אבל אני בעצמי לא מבינה כלום . אני מאוד דואגת לאחותי ופוחדת שזה מסוכן .
אני לא יודעת אם זה קשור אבל בבדיקות שאחותי עשתה לצו ראשון גילו שהלחץ דם שלה מאוד גבוה . אחותי מתעצבנת מהר ובקלות הלחץ דם שלה יכול לעלות .
כמה שאני מנסה לעזור לה ולשכנע אותה ללכת לרופא זה לא עוזר והיא לא משתכנעת .
אחותי מתביישת ללכת לרופא בגלל שיש לה משקל יתר והיא מרגישה מאוד לא נוח .
האם הלחץ הדם הגבוה הוא בגלל המשקל יתר ?
אתמול היא עשתה בדיקות דם ואנחנו מחכים לתוצאות . אולי זה יעזור ..
אני ואימא שלי כבר לא יודעות מה לעשות כדי לעזור לה . אשמח אם מישהו יוכל לעזור או לפחות לנסות .. תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות בקשר לבעיה שיש לאחותי . - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/01/2012רצוי להבדק ע"י רופא נשים יתכן ומדובר בציסטה ע"ש ברטולין ועל כן הדבר מצריך בדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?