מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות יאז בגלל הפרשותד``ר מיכאל פרידמן28/01/2012
שלום
אני בעבר לקחתי גלולות דיאנה ואורטו סיקלין
ולא לקחתי גלולות 5 שנים
הרופא נתן לי גלולות יאז
בגלל הפרשות חומות שלא נפסק מזה 5 חודשים
אני לא לקחתי בעבר גלולות במינון נמוך וגם לא גלולה שמדברים עליה באופן כל כך לא מחמיא
במידה והגלולה הזו יותר מסוכנת מהגלולות האחרות כמו שטוענים המחקרים
אודה אם תגיד/י לי מה התופעות הלוואי שאני צריכה להשים לב
להן במיוחד
(חברתי עברה אירוע מוחי לאחרונה בגלל שימוש בגלולות ואני חוששת מהרגיל על השימוש)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואני שואלת, כי הרופא שלי אומר שזה ש
ליאור28/01/2012שזה שטיות, ושהגלולה הזו בסדר, כנראה שהוא לא קרה 18 כתבות שפורסמו על הגלולה הזו,
לסתבא שלי היה קרישות דם ואסרו עליה לקחת גלולות
גילתי זאת רק אחרי שבמקרה שאלתי את אמא שלי בגלל חברתי, לא התייעצתי עם הרופא נשים, אלא ביקשתיאז ביקשתי מהרופא משפחה בדיקות לקרישות דם, ועקב ההסטוריה שלי, הוא הסכים
במידה והם יוצאים תקינות - גם גלולה כמו יאז שיש לה 75 אחוז נטייה יותר
מאחרות לא תעשה לי שבץ וכדו' אם אין לי בעיה בקרישות הדם?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות יאז - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/01/2012אין עדגויות שהיאז מגבירה סיכון לקרישיות יתר יותר מגלולות אחרות שמשתמשים בהן כיום צודק הרופא שלך... כל הכתבות שקראת היו בעתונות פופולרית והסכום של מנהל התרופות האמריקאי שאין בעיה מוכחחת כרגע. הדיון גם היה לגבי יסמין ולא יאז....
עשי בדיקות מקיפוך לקרישיות יתר לפני שאת מתחילה את הגלולות בגלל ההסטוריה המשפחתית אם הן תקינות אני לא רואה בעיה להשתמש ביאז או בכל גלולה אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות וסיכונים
רותם29/01/2012למה לקחת סיכון בכלל? יש מספיק גלולות שאין אזהרות עליהן אז עדיף לקחת גלולות כאלה ולא יאז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות יאז - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר29/01/2012הסיכון שקשור לגלולה זו מזערי. חשוב יותר להתיחס לגורמי סיכון אישיים שלך, האם את המועמדת המתאימה לטיפול זה. גיל, מחלות רקע, איזון וטיפול שאת מקבלת או לא, עישון וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?