יש סיכוי להריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש סיכוי להריון?
    אלה
    28/01/2012

שלום רב,
    אני בת 22 לוקחת גלולות פליים כבר שנתיים ,החודש לא פיספסתי אף גלולה (נשארו לי עוד 3 עד סוף החפיסה) אבל הייתי לוקחת כל הזמן לא באותה שעה (למשל בדרך כלל אני לוקחת ב13:00 ) -לפעמים יצא שלקחתי ב 10 בלילה לפעמים ב 3 בצהריים וכו' אבל לא לפני 1.
    האם יש סיכוי שאני פחות מוגנת ויכולה להיכנס להריון? יש לציין שהשבוע חשתי בחילות אחרי כל דבר שהייתי אוכלת .

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש סיכוי להריון?

הוספת תגובה

• יש סיכוי להריון? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/01/2012

אם אין פער של 12 שעות בין גלולה אחת לשניה את מוגנת ואין בעיה. אם הפער עולה על 12 שעות בין לקיחת הכדורים כדאי להוסיף קונדומים
    הבחילות לא קשורות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי

רותם
    29/01/2012

את לוקחת פליים אז את יכולה להרשם למזכירונט למה את לא נרשמת? הוא חינם שזה חשוב ואת מקבלת סמס כל יום בשעה שאת בוחרת שם בהרשמה , לי זה עוזר לזכור לקחת את הגלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו