ההשפעה של האנטיביוטיקה על גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההשפעה של האנטיביוטיקה על גלולות
    עדי
    29/01/2012

אני בת 28 מזה שבע שנים שאני נוטלת גלולות באופן רציף אם הפסקות קטנות באמצע, לאחרונה נחשפתי לידיעה שקצת הפתיעה אותי, שאנטיביוטיקה משבשת את פעילות הגלולות, מכיוון שזו ידיעה שחדשה לי כשנטלתי אנטיביוטיקה בעבר המשכתי ליטול את הגלולות ולדעת שאני מגונת....ועד היום לא הריונות לא רציום בעקבות זאת.. אני אמורה להתחיל היום את חבילת הגלולות החדשה שלי(פימניט) ומכיון שאני אמורה ליטול אנטיביוטיקה עד וף השבוע אני מעט חוששת ורוצה לדעת אם השמוע על אנטיביוטיקה וגלולות נכונה? ואם ניתן לקים יחסי מין ללא אמצעי הגנה אחר... תודה מראש עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה

עדי
    30/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפצתי גם חחחח

:)
    31/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההשפעה של האנטיביוטיקה על גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/01/2012

בעקרון אנטיביוטיקה מסוגים מסוימים יכולה להחליש ספיגה של גלולות ואת היעילות שלהן. ולכן כדאי להוסיף קונדומים בתקופת לקיחת האנטיביוטיקה ושבוע אחר כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו