גלולות מינס - שאלה דחופה !!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות מינס - שאלה דחופה !!!!!!!
    א
    29/01/2012

שלום,

ביום שישי הקודם קיבלתי את המחזור החודשי ולפי הוראת הרופאה התחלתי ליטול את גלולות "מינס" אשר היא רשמה עבורי, לקחתי גלולה בכל יום ובשעה קבועה כפי שצריך.
    המחזור שלי נע בין 5 ימים עד שבוע זאת אומרת שיום שישי הוא היה אמור להיגמר, אך הדימום של סוף המחזור(הפרשות חומות) ממשיך כבר כמה ימים למרות שהיה אמור להיפסק ביום שישי.
    האם יש חשש למשהו? להפסיק ליטול את הגלולות?
    אשמח לתשובה מכיוון שזה מעולם לא קרה לי וזה נורא מדאיג אותי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה !!

א
    30/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות מינס - שאלה דחופה !!!!!!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/01/2012

נורמלי לתחילת חפיסת גלולות שיהיו דימומים לא סדירים וחריגים. אין בעיה המשיכי את הגלולות כרגיל, התופעה אמורה להסתדר בחודש הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת!!

א
    05/02/2012

הדימומים נמשכים עדיין, זה נורמלי או שכדאי להיבדק ?

ובנוסף היום שכחתי לקחת את הגלולה ולקחתי אותה כשנזכרתי (שעה וחצי אחרי) אני עדיין מוגנת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/02/2012

אין בעיה אחרי איחור של שעה וחצי עד עדיין מוגנת וגם הדימומים יכולים להמשך אך אם את לא רגועה פני לבדיקת רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו