התחלת חפיסה באיחור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת חפיסה באיחור
    לי
    29/01/2012

שלום,

הייתי אמורה להתחיל חפיסה ביום חמישי והתחלתי אותה באיחור של יומיים- בשבת (פספסתי את שתי הגלולות הראשונות בחפיסה).

האם אני צריכה להשתמש באמצעי מניעה נוסף לשבועיים בלבד או לכל החפיסה? במידה ולשבועיים, מדובר בשבועיים מסיום המחזור או שבועיים מנטילת הגלולה הראשונה?

כמו כן מאוד הייתי רוצה לשמור על אותו תזמון שהיה לי עד עכשיו (מבחינת מועד קבלת המחזור) האם אני יכולה להמשיך מהגלולה השלישית ולסיים אחרי 19 יום במקום 21?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלת חפיסה באיחור

הוספת תגובה

• שימי תזכורת

לימור
    30/01/2012

אני עם הגלולות של פמינט מקבלת את השירות "מזכירונט" שקיים אצלם וזה בעצם מעביר לי כל יום sms לנייד שלי בשעה קבועה לקחת את הגלולה וגם כשאני צריכה להתחיל חפיסה חדשה זה גם שולח לי הודעה שאני לא אשכח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלת חפיסה באיחור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/01/2012

את לא מוגנת והשתמשי בקונדומים בשבועיים הקרובים ואת יכולה לסיים יותר מוקדם את החפיסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו