פטרייה בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה בנרתיק
    אור
    31/01/2012

שלום,
    אני נשואה כבר יותר משנתיים ומאז אני כמעט בטוחה שיש לי איזושהי בעיה! כל פעם אני סובלת מתופעה חדשה ושונה מהשנייה. בהתחלה נתקלנו אני ובעלי בבעיות חדירה ביחסי מין שזה לא היה קל ודי כאב, התברר שזה נבע מפטרייה שהייתה לי בנרתיק, ניסיתי כל המשחות והטבליות שקיבלתי מהרופאים. אך זה לא ממש עזר!!
    עד היום יחסי המין בינינו "לא קלים", ובגלל זה לא מתחשק לי בכלל כי כל הזמן אני חוששת מהכאב, אף פעם לא הרגשתי הנאה בזה!!
    בתקופה זו, המצב "מחמיר" עוד יותר, ותמיד יש לי כל מיני גירודים בנרתיק, וביחסי המין החדירה מאוד שורפת ובמיוחד כשהוא גומר.. וגם כשאני משתינה אחרי היחסים זה שורף עוד יותר ולוקח זמן עד שזה עובר לי!!

זה מאוד מתסכל אותי! ולמרות שבעלי הוא הכי מבין ומתחשב, אני בטוחה שהוא גם כן יגיע למצב כמו שלי! אני לא נהנית מזה ולפעמים לא יכולה להסתיר את זה ממנו מרוב כאב והוא כבר לא יודע מה לעשות איתי!!!

אני רוצה עזרה לאחת ולתמיד, טיפול, המלצה למשחה או כל דרך שהיא שתעזור לי לחיות חיים זוגיים נורמליים!
    (חשוב לציין שאני בהריון)

ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה בנרתיק

הוספת תגובה

• פטרייה בנרתיק - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    31/01/2012

הולכים לרופא נשים נבדקים, נלקחות תרביות, מקבלים טיפול. לאחר טסיום קורס טיפולי לוקחים טיפול מונע במשך חצי שנה. מלבד טיפול נגד פטריה אפשר גם לקחת פרוביוטיקה. (בתנאי שזוהי אכן פטריה). מקיימים יחסי מין עם חומר סיכה: ג'ל, קרם, שמן .....לפי הטעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בפטריה בנרתיק

Gramse
    02/02/2012

אור,
    לפי תיאורך מדובר בקנדידה - שחוזרת על עצמה בכל פעם מחדש.

הטיפול הקונבנציונלי ניתן בעיקר במקרים של פטריות בציפורניים, בנרתיק או בפה, ע"י משחות, קרמים וכדורים לבליעה נגד פטריות. לעומת זאת, הגישה ההוליסטית לטיפול בקנדידה פועלת בכמה דרכים יחד:

בניית תפריט תזונתי מתאים – הסרה של כל הגורמים היוצרים קרקע פורייה להתפתחות קנדידה. ללא שינוי תזונתי ייסודי לא ניתן יהיה למגר את הקנדידה לאורך זמן.
    איזון פלורת החיידקים הידידותיים במעיים על-ידי מתן פרוביוטיקה.
    נטילת תוספי תזונה וצמחי מרפא בעלי פעילות אנטי-פטרייתית הפועלים לחיסול הקנדידה באופן ישיר, כגון: חומצה קפרילית, בטאין, שום טרי, תמצית זרעי ענבים, שמן אורגנו, מי כסף קולודיאליים, שמן זית, ביוטין ועוד.
    טיהור הגוף מרעלים וחיזוק הכבד: פעולה זו הינה הכרחית מאחר והרס כמות רבה של פטריות כולל הרעלנים שהן מפרישות עלול לגרום להצטברות של רעלנים בגוף ובכבד.
    חיזוק מערכת החיסון: על-ידי השלמה של נוגדי חמצון, מינרלים וויטמינים מחזקי חיסון כגון אבץ, סלניום וויטמיני B, ונטילת צמחי מרפא מתאימים.
    חשוב לשלב פעילות גופנית מתונה ושיטות להרפיית מתחים מאחר והקנדידה משגשגת במצבי מתח מתמשכים.
    חשוב לזכור כי טיפול יעיל נערך לפחות 4-6 חודשים וחובה להמשיך את הטיפול גם אם התסמינים נעלמים.

רפואה שלמה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו