הפרשות ודימום בין מחזור למחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות ודימום בין מחזור למחזור
    מורן
    07/02/2012

שלום אני בת 26 לפני כחצי שניה ילדתי בלידה רגילה ולאחר הלידה מהמחזור הראש שקיבלתי הוא נמשך 7 ימים ושבוע ממתי שהסתיים הופיעו הפרשות מלוכלכות כמה ימים עבר קיבלתי שוב מחזור ושוב שבוע אחרי שהסתיים שוב הפרשות מלוכלות שהיו עם קצת דם כמה ימים ועבר אחרי המחזור השלישי לא היה כלום הייתי נקייה הגיע המחזור הרביעי בדיוק שבוע אחרי שהסתיים כבר הופיע דימום במשך כמעט שבוע הרופא נתן לי בדיקת אולטרסאונד הכל היה ניראה בסדר מלבד ציסטה קטנה לידהשחלה השמאלית והבדיקת הריון יצא שלילי אין שאריות הריון הוא נתן לי כדורים דפסטון 10 ימים ודקסילין 100 5 ימים לקחתי הגיע המחזור ושוב שבוע אחרי שהסתיים הופיעו ליכלוכים חומים עם דימום עדין ואני כבר לר יודעת מה לעשות הרופא אמר שעם זה יקרה שוב נעשה גרידה
    אני כבר לא יודעת מה לחשוב עם זה בסדר או לא אשמח עם תתכתבו לי תשובה ויעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשות ודימום בין מחזור למחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/02/2012

כדאי לבדוק באולטראסאונד את רירית רחם אם היא תקינה ולעשות בדיקת בטא כדי לודא שאין שרידי הריון ואם הכל תקין כדאי להמשיך את הברור, זה יכול להיות הפרעה הורמונלית או בעיה ברירית הרחם הדורשת גרדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו