פמינט - חפיסה ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פמינט - חפיסה ראשונה
    lilili21
    13/02/2012

היי, אני בחורה בת 21 התחלתי לפני כשבוע (ביום הראשון של המחזור) לקחת גלולת פמינט ע"פ המלצת רופאת נשים כמובן.
    בנוסף, אני נוטלת מידי בוקר כדורים נוספים (פרדניזון 5 מ"ג- שבקרוב אפסיק איתו, כדור לברזל, ואימורן 150 מ"ג) את הכדורים הללו אני נוטלת אחרי אוכל.
    מאז שהתחלתי עם הגלולות לקחתי גלולה ב8 בבוקר לפני ארוחת בוקר, ורבע שעה אחרי (כדי שיהיה מרווח זמן...) אחרי אוכל, את שאר הכדורים שאני נוטלת באופן קבוע.
    השאלה שלי היא האם יש חשיבות לנטילת הגלולה לפני ארוחה?
    והאם צריך לעשות מרווח זמן גדול יותר בין שאר הכדורים הקבועים לגלולה? האם לקיחת כמות כדולה של כדורים יחד עלולה להשפיע על יעילות הגלולה או על הספיגה?
    כמו כן הופיעו לי דימומים קלים, יותר נכון הפרשות... לא משהו רציני. הבנתי שזה בסדר ואין סיבה לדאגה בחודשים הראשונים ללקיחת הגלולות. האם זה נכון ואין מקום לדאגה?
    אשמח לתשובות... תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פמינט - חפיסה ראשונה

הוספת תגובה

• פמינט - חפיסה ראשונה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/02/2012

אין חשיבות משמעותית ללקיחת הגלולות לפני ארוחה את יכולה לקחת את הגלולות בערב לפני השנה.הדימומים יכולים להיות סבירים בחודש הראשון לנטילת הגלולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו