ביוץ, יחסים לא מוגנים ופוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ, יחסים לא מוגנים ופוסטינור
    מיתר
    16/02/2012

מחזור ב 17/12, 12/1 בדכ כל 28 יום. החודש עשיתי בלאגן עם הגלולות (סבתא שנפטרה, אמא באשפוז) ויצא שהרבה גלולות נותרו בחבילה. הייתי אמורה לקבל מחזור ב 9/2 וביום 6/2 קיימנו יחסים לא מוגנים (קונדום נקרע... ביש מזל) למחרת בהפרש של 9 שעות נטלתי פוסטינור. המחזור הופיע באיחור של יום כאשר הופיעו הפרשות חומות בעת ניגוב למשך יום וחצי ללא דימום (אדום כרגיל). האם אני יכולה להסיק שזה המחזור והדימום המופחת הוא בשל הפוסטינור וכי אין חשד להריון מאחר ו 4 ימים לפני מחזור אין מצב לביוץ ומכאן שאין הריון?
    או מאחר ולא נטלתי ברצף את הגלולות 14, 15, 16 ועוד כמה פספוסים הביוץ מתאחר וכן יכול להיות שבוע לפני מחזור?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביוץ, יחסים לא מוגנים ופוסטינור - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    17/02/2012

שלום רב,
    קשה מאד לתת לך תשובה ברורה וחד משמעית. לא נראה לי שאחרי נטילת הפוסטינור את יכולה להיות בהריון. הכי פשוט זה לבצע בדיקת דם ( ולא דביקת שתן) להריון ולהתייעץ עם הרופא המטפל שלך. הוא כבר ידריך אותך איך חוזרים לנטילת הגלולות ומתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ייתכן ביוץ שבוע לפני וסת?

מיתר
    17/02/2012

רציתי לדעת האם ייתכן מצב בו ביוץ לא מתרחש כבדכ 10-14 יום מקבלת המחזור ויכול להתקיים כשבוע לפני קבלת המחזור השני? והאם ייתכן מצב בו יתרחש הריון גם לאחר מועד הביוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו