דימומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים
    לין
    17/02/2012

שלום
    בחמישה החודשים האחרונים היו לי פעמיים דימומים בלתי מוסברים, בפעם הראשונה הוא הגיע כשבוע לאחר סיום המחזור החודשי (שכחתי גלולה אחת) נמשך עד נובמבר עם הפוגות של יומיים שלוש מדי פעם כמובן שהלכתי לרופא שרשם לי hexakapron ובדיקת אולטרסאונד שלטענתו יצא בסדר. הדימום נפסק לבד ולא לאחר הלקיחת כדורים. ובפעם השניה הוא הגיע גם כן כשבוע לאחר סיום המחזור (הפעם לא שכחתי שום דבר ) שוב פעם הלכתי לרופא שום פעם הכדורים האלה ושוב פעם הם לא עזרו...דיממתי שבועיים עד המחזור ואז ..מחזור..וניגמר. האם מישהו פה יכול להסביר לי מה קורה לגוף שלי..
    אם יש צורך..אני בת 26 בריאה בדרך כלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים

הוספת תגובה

• דימומים - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    17/02/2012

יש לעבור בירור מקיף על מנת לאבחן את הסיבה לדימומים לא סדירים ןמגברים
    נראה כי הסיבה היא הורמנאלית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל

לין
    17/02/2012

אני אשמח אם תוכל להמליץ לי על דברים לשאול לברר בבירור המקיף הזה כי התחושה הכללית מול הרופאים של הקופה היא חוסר הבנה וחוסר אונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו