חישוב הביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חישוב הביוץ
    מיתר
    18/02/2012

חייבת להבין פעם אחת ולתמיד איך מחשבים את הביוץ. המחשבונים באתרים השונים באינטרנט מעלים תשובות שונות ואני הולכת לאיבוד. המחזור שלי הוא סדיר ומגיע כל 28 יום. מחזור היה ב 12.1 והיה אמור להגיע הבא אחריו ב 9.2. קיימתי יחסים ב 6.2 והקונדום נקרע ונטלתי פוסטינור אחרי 9 שעות (בגלל פוסטינור וגלולות שלא בצורה נכונה) דימום חלש הופיע ב 10.2 (מקווה שזה מחזור....). שאלתי היא האם היחסים היו בתק הביוץ ומכאן שאין חשש להריון? או שביוץ יכול להתקיים מס ימים לפני המחזור ואז יש חשש להריון במקרה זה.
    תודה להבהרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישוב הביוץ

הוספת תגובה

• התכוונתי שיש חשש

מיתר
    18/02/2012

טעות כתיב הכוונה שיש חשש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב הביוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/02/2012

ביוץ חל שבועיים לפני המחזור הבא פלוס מינוס יומיים.
    אם המחזור שלך סדיר כל 28 יום חישובי הביוץ שלך צריכים להיות מיום 12 - 16 כשלוקחים טווח בטחון של יומיים לפני ויומייים אחרי. ביוץ עצמו חל עד 24 שעות בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אם אני מבינה נכון

מיתר
    19/02/2012

אם אני מבינה נכון, ביוץ לא יכול להתקיים 4 ימים בטרם קבלת הוסת?
    לא הכוונה לחישוב ימים בטוחים- אין דבר כזה ידוע לי פשוט חשוב לי להפיג חשש להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב הביוץ - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    20/02/2012

קיימתיחסים לא בתקופת ביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו