דימומים וכאבים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים וכאבים בחזה
    דליה
    18/02/2012

אני כבת 46. נשואה +3.בחודש האחרון החלו אצלי דימומים באופן לא סדיר (לאחר שלא קיבלתי מחזור משך 5 חודשים). בנוסף לכך החלו אצלי כאבים איומים בחזה (הזהים לכאבים בתחילת הריון או לפני מחזור)ן. יש לציין כי בדיקת דם שללה הריון. רופא הנשים שלי החליט שאשתמש בכדורים מסוג PRIMOLUT כדי להסדיר את המחזור, ובמקביל נתן לי כדורים אחרים מסוג EVITOL פעמיים ביום לכאבים בחזה ושלח אותי לבדיקת ממוגרפיה.. אני משתמשת בכדורים לכאב בחזה משך כשבוע אך ללא הועיל. האם להפסיק? האם יש משהו אחר?בנוסף, עליי לציין כי יש לי התקן מהסוג הישן (לא הורמונלי) משנת 2006. רופא הנשים שכנע אותי כי אין קשר לכאב בחזה או לדימומים וכי חבל יהיה להוציאו ,למרות שעברו יותר מ-5 שניןם. האם יכול להיות קשר בין הכאבים להתקן? מה עלי לעשות?
    אודה מאד לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים וכאבים בחזה

הוספת תגובה

• דימומים וכאבים בחזה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/02/2012

אין קשר בין הכאבים בחזה להתקן. נשמע שהכאבים נובעים משנויים הורמונמליים וצריך לחכות בסבלנות להשפעת הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו