איחור במחזור והפרשות חומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור והפרשות חומות
    אתי
    19/02/2012

בוקר טוב, בתאריך 3/1/2012 קיימתי יחסים עם קונדום, שבהתחלה חששנו שהוא נקרע אבל הוא לא. בתאריך 11/1/2012 קיבלתי מחזור מלא ותקין. מאז לא קיבלתי מחזור שוב כשבדרך כלל אני מקבלת כל 26 ימים.כלומר, עברו 39 יום מקבלת המחזור הקודם. שבוע שעבר היה לי דימום קטן ועכשיו יש לי הפרשות חומות. ביום רביעי ביצעתי בדיקת הריון ביתית שהראתה תוצאה שלילית. האם יתכן שאני בהריון ? אם לא, מה יכולות להיות הסיבות לאיחור. אגב, כל הגוף כואב לי כמו בזמן מחזור...לתשובתכם בהקדם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איחור בווסת

דרדי
    19/02/2012

אתי שלום!
    איחור בווסת יכול להיות מסיבות שונות כמו סטרס, לחץ מנטלי, שינויים שונים בתקופה האחרונה בעבודה או בבית, או אפילו טיול. תראי אם אחד מהדברים נשמע לך מוכר ומסתדר לך. בכל מקרה, אם את לא בהריון אני מציעה לך להיות נינוחה ולשמור על רוגע פע נשימות עמוקות - לי זה עזר פעם אחת :). מחכים לבשורות טובות. סבתא שלי המליצה לי לשתות יין כדי להביא את המחזור אם הוא מאחר... (את יודעת תרופת סבתא) מקווה שעזרתי ומחכה לבשורות טובות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור במחזור והפרשות חומות - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    20/02/2012

סיבות רבות יכולות להיות למה שקורה לך. למשל הפרעה בביוץ, אי ספיקה של גופיף צהוב ועוד. חכי בסבלנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך !!!

אתי
    20/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו