גלולות נגד הריון מיליאן meliane

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות נגד הריון מיליאן meliane
    סנונית
    19/02/2012

בתי, נערה, נוטלת כעצת הרופא את גלולות מליאן. מאחר וזה לא ברור לי וגם לה אני מבקשת לדעת כיצד לוקחים אותם, כי ההסבר בהוראות השימוש מטעה. (היא קיבלה חפיסה תלת חודשית, של 21 גלולות בכל חפיסה).
    אם אם היא התחילה את החפיסה הראשונה ביום הראשון של המחזור שזהו יום שבת, באיזה יום בשבוע עליה להתחיל את החפיסה השניה, ובאיזה יום בשבוע את החפיסה השלישית? לעניות דעתי זה צריך להיות תמיד יום שבת.
    היא טוענת והרופא ששאלה אישר זאת (וזה מוזר לי מאד) שאת החפיסה השניה תתחיל ביום שישי בשבוע ואת השלישית ביום חמישי, (כמובן מדובר אחרי שסיימה כל חפיסה וחיכתה שבוע) ובעצם אין לזה כל משמעות, כך טען הרופא. אני דוחה את ההסבר הזה מכל וכל, אלה אם כן תגידו לי אחרת.
    אני יוצאת מנקודות הנחה, שבאופן תאורטי היו עוד 7 גלולות דמה, כך שתמיד היא צריכה להתחיל ביום שבת. מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות נגד הריון מיליאן meliane - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    20/02/2012

היא תטול 21 גלולות ותעשה הפסקה של 7 ימים. ביום 8 להפסקה תתחיל חפיסה חדשה. בקיצור תתחיל תמיד בשבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו