כדורי פרימולוט נור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי פרימולוט נור
    בת 20
    20/02/2012

שלום,
    התחלתי לקיים יחסי מין לא מזמן וברצוני להתחיל לקחת גלולות.
    הרופאה נתנה לי מרשם לגלולות "אמילי"..זה היה כבר לפני חודשיים.
    קניתי אותם ומאז אני מחכה לקבל מחזור על מנת להתחיל ליטול אותם.

הבעיה היא שיש לי מחזור ממש לא סדיר, זה משהו תורשתי שיש לכל הבנות במשפחה שלי.
    היו פעמים שלא קיבלתי 4, 7, ואפילו 8 חודשים מחזור...
    לפי דברי הרופאה מדובר בתופעה בשם "אמנוריאה משנית".. והסבירה לי שהביציות "מתחרות" ביניהן כדי להשתחרר..משהו שממש לא הבנתי.

בכל מקרה, מאז אוקטובר לא קיבלתי..ואני כל כך בלחץ לקבל שזה ממש משפיע על המצב הנפשי שלי...
    הרופאה נתנה לי מרשם לכדורים שמטרתם לזרז את קבלת המחזור, כדורים בשם
    "פרימולוט נור" שמחר אתחיל ליטול (פעמיים ביום למשך 5 ימים)

אני אמורה לקבל מחזור תוך 4 עד 7 ימים מסיום נטילת הכדורים ואז הרופאה ביקשה שאתחיל עם הגלולות אבל רק ביום החמישי של המחזור...

שאלתי היא: 1) האם יש סיכוי שהכדורים לא יעזרו ולא אקבל מחזור בכלל? (אני בלחץ לקבל)
    2) אני יודעת שאמורים להתחיל ליטול גלולות ביום הראשון של הוסת. למה היא התעקשה שאתחיל ביום החמישי?

מצפה לתשובה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי פרימולוט נור

הוספת תגובה

• כדורי פרימולוט נור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/02/2012

הסבירות הגבוהה היא שתקבלי מחזור אחרי הפרימולוטנור. לא ברור לי למה היא התעקשה על היום החמישי. כדאי לשאול אותה. אני מעדיפה שתתחילי ביום הראשון של המחזור כי אז הגלולות תהינה יעילות כבר מהכדור הראשוןן של החפיסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו