מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורי פרימולוט נורבת 2020/02/2012
שלום,
התחלתי לקיים יחסי מין לא מזמן וברצוני להתחיל לקחת גלולות.
הרופאה נתנה לי מרשם לגלולות "אמילי"..זה היה כבר לפני חודשיים.
קניתי אותם ומאז אני מחכה לקבל מחזור על מנת להתחיל ליטול אותם.
הבעיה היא שיש לי מחזור ממש לא סדיר, זה משהו תורשתי שיש לכל הבנות במשפחה שלי.
היו פעמים שלא קיבלתי 4, 7, ואפילו 8 חודשים מחזור...
לפי דברי הרופאה מדובר בתופעה בשם "אמנוריאה משנית".. והסבירה לי שהביציות "מתחרות" ביניהן כדי להשתחרר..משהו שממש לא הבנתי.
בכל מקרה, מאז אוקטובר לא קיבלתי..ואני כל כך בלחץ לקבל שזה ממש משפיע על המצב הנפשי שלי...
הרופאה נתנה לי מרשם לכדורים שמטרתם לזרז את קבלת המחזור, כדורים בשם
"פרימולוט נור" שמחר אתחיל ליטול (פעמיים ביום למשך 5 ימים)
אני אמורה לקבל מחזור תוך 4 עד 7 ימים מסיום נטילת הכדורים ואז הרופאה ביקשה שאתחיל עם הגלולות אבל רק ביום החמישי של המחזור...
שאלתי היא: 1) האם יש סיכוי שהכדורים לא יעזרו ולא אקבל מחזור בכלל? (אני בלחץ לקבל)
2) אני יודעת שאמורים להתחיל ליטול גלולות ביום הראשון של הוסת. למה היא התעקשה שאתחיל ביום החמישי?
מצפה לתשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי פרימולוט נור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2012הסבירות הגבוהה היא שתקבלי מחזור אחרי הפרימולוטנור. לא ברור לי למה היא התעקשה על היום החמישי. כדאי לשאול אותה. אני מעדיפה שתתחילי ביום הראשון של המחזור כי אז הגלולות תהינה יעילות כבר מהכדור הראשוןן של החפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?