פשר דימום וכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פשר דימום וכאבים
    מרים
    21/02/2012

שלום, אני משתמשת במדבקות אוורה כחמישה חודשים. שבוע שעבר, בשבוע השני אחרי המחזור (מחזור הבא אמור להגיע עוד שבוע) המדבקות גיליתי שנגמרו לי המדבקות והייתי יומיים וחצי בלי מדבקה. אחר כך שמתי מדבקה ובאותו יום הייתי אצל רופא נשים בעניין אחר- בדיקה וייעוץ לקראת כניסה להיריון והוא בדק אותי בדיקה וגינאלית- פעם ראשונה. באותו ערב (אמש, יום ב') הופיע דימום כהה וסמיך וכל הלילה סבלתי מהתכווצויות חזקות מאוד וכאבים ברחם- שונים מכאבי המחזור שאני מכירה. הדימום נראה לי מוזר מאוד. דיברתי עם האחות במרפאה שלי והיא הייתה מודאגת ואמרה לי לפנות למרפאת הנשים, שם, בלי לבדוק אותי האחיות שם אמרו לי שזה בגלל ההפסקה במדבקה. אני די מודאגת, הכאבים והדימום ממש לא רגילים. האם אני יכולה להיות בטוחה שזאת הסיבה? אם לא היו את הימי הפסקה האלה הייתי חושבת שאולי יש חשש שזו הפלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פשר דימום וכאבים

הוספת תגובה

• פשר דימום וכאבים - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    21/02/2012

לא ניתן לקבוע לפי הסיפור את הסיבה מה הסיבה לדימום ואם מדובר בבעייה חריגה או לאו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו