אנטיביוטיקה ופוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה ופוסטינור
    שרית
    24/02/2012

שלום אי בת 17 כבר קיימתייחסי מין עם חבר שלי,אך בפעם האחרונה לא שכבנו עד הסוף ובלי קונדום והוא גמר בחוץ.אנחנו לא רוצים לקחת סיכון וקנינו פוסטינור אבל כרגע אני לוקחת אנטיביוטיקה בשם ציפרופלוקסיצין כיוון שיש לי דלקת בשתן .
    האם מותר לקחת בנוף לאנטיביוטיקה את הפוסטנור? זה לא יפגע ביעילות הגלולה?
    והאם בבדיקות מעבדה יראו שאני נותלת פוסטינור? כמו בבדיקת דם או בדיקות שתן ואחרים?? אשמח לקבל תשובה במהרה כי כבר עבר דיי זמן מאז המקרה .
    תודה רבה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטיביוטיקה ופוסטינור

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה ופוסטינור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/02/2012

את יכולה לקחת את הפוסטינור עד 72 שעות מקיום יחסי מין לא מוגנים. אפשר לקחת עם אנטיביוטיקה ולא יראו זאת בבדיקות דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי!

אנונימי
    14/02/2015

אמי נמצאת בדיוק באותה בעיה כמוך,רק שאני נטלתי פוסטינור ולקחתי אנטיביאוטיקה לאחת יום מלקיחת הכדור כי התחילה לי דלקת בשתן כתוצאה מאותם יחסי מין.
    אשמח אם תעדכני אותי איזה תשובות קיבלת ומה עשית בסופו של דבר,תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו