בדיקה הורמונלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה הורמונלית
    מתעניינת
    25/02/2012

ד"ר שלום רב,
    לקחתי גלולות קרוב ל 8-9 שנים עם שתי הפסקות במהלכן, כל אחת כשנה. מיום קבלת המחזור הראשון ועד לפני מס' חודשים המחזור שלי היה מאד לא סדיר, עד כדי העלמויות למס' חודשים (בתקופות בלי הגלולות כמובן). לפני כחצי שנה הפסקתי את לקיחת הגלולות על מנת לבדוק את המחזורים שלי כהכנה לנסיון להרות. המחזורים האחרונים היו באורכים של 31-34 ימים (כארבעה-חמישה מחזורים) ואילו המחזור הנוכחי נמשך כבר 41 ימים ועדיין אין סימן לווסת קרבה. רק החודש התחלנו לנסות ולכן בדקתי הריון עם בדיקה ביתית והתוצאה שלילית. שאלתי היא כזו- במידה ואכן אין הריון האם אוכל לבקש איזושהיא בדיקה הורמונלית? אני יודעת שאנחנו מנסים רק חודש אך אני מאד מעוניינת לדעת שיש ביוץ ומתי...

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה הורמונלית

הוספת תגובה

• למה לא מגיבים?

מתעניינת
    26/02/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה הורמונלית - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    26/02/2012

צריך לבצע הערכת מחזור וביוץ עי סדרת בדיקות דם הורמונליות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו