דחוף כבר במשך חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף כבר במשך חודש
    דניאלה
    25/02/2012

שלום,
    אני בת 19 ולפני חודש היה לי דלקת בשתן לא טופלתי נכון ולקח זמן ממושך עד שהדלקת עברה...לאחר מכן הרגשתי ששורף לי במקום ונבדקתי ואמרו לי שזה פטרייה בעקבות שלקחתי אנטיביוטיקה באותו זמן עוד לפני שהתחלתי את הטיפול עשיתי תרבית נרתיקית והכל יצא תקין ולמרות הבדיקות נתנו לי טיפול לפטרייה משחה ונרות.זה לא עבר ונתנו לי להמשיך את הטיפול , אחרי שהמשכתי את הטיפול זה עדיין לא עזר החלפתי רופא ולמרות הכל היא גם בדקה אותי ואמרה שעדיין יש הפרשה פטרייתית ונתנה לי טיפול יותר ארוך ונתנה לי לקחת במשך חודש גם פרוביוטיקה.אני כבר שבועיים אחרי הטיפול ועדיין השפתיים התחתונות שלי נפוחות ושורפות וישלי קצת יותר הפרשות..זה לא עובר עשיתי שוב בדיקת תרבית ושוב הכל תקין...מה זה יכול להיות ומה לעשות? אני ממש מתוסכלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף כבר במשך חודש

הוספת תגובה

• המשך

דניאלה
    25/02/2012

ומההתחלה הפטרייה לא הייתה נוראית לא גירדה ולא היו הפרשות כמו קוטג' או דומה לזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף כבר במשך חודש - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/02/2012

אני ממליץ לך לעבור בדיקה גינקולוגית אצל רופא אחר. אני לא נוכל לעזור לך ולטפל בך בהתכתבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף כבר במשך חודש - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    26/02/2012

יכל להיות זהום חידקי ולא פארתי. יתכן וזה לא זהומי אלא סוג של רגישות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו