גלולות פמינט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות פמינט
    נירית
    29/02/2012

שלום לפני כמה ימים התחלתי להשתמש בגלולות פמינט בפעם הראשונה נכתב בעלון לצרכן לא להשתמש בהן במידה ואני משתמשת בעדשות מגע ואני משתמשת בעדשות מגע עד כמה זה נורא ומה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות פמינט

הוספת תגובה

• באמת?!?! טוב לדעת... לא אבקש את הגל

ליאור
    29/02/2012

לולה הזו..
    הגבלה מוזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגביי הגלולות

ליאור
    01/03/2012

גם אני מרכיבה עדשות מגע והשתמשתי בפמינט בעבר ולא הייתה בעייה. אם את כבר משתמשת ולא קרה כלום כנראה שהכל בסדר.
    אני יכולה לספר מניסיון שלי שדווקא סוג אחר של גלולות גרם לי לאי סבילות לעדשות וזה גרה ממש תוך זמן קצר לאחר התחלת השימוש - ברגע שהייתי שמה את העדשות, תוך מספר דקות מועט ביותר, העיניים שלי היו אדומות כמו דם.. חשבתי שזו דלקת עד שהחליפו לי את הגלולות בלי קשר והבנתי שזה היה קשור......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות פמינט - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/03/2012

אין בעיה - כל הגלולות יכולות לגרום ליובש עם עדשות מגע אבל אם אין לך תופעות לואי כאלה את בהחלט יכולה להמשיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו