פרימולוט-נור לקבלת מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרימולוט-נור לקבלת מחזור
    שירן
    01/03/2012

שלום רב,ב7 חודשים האחרונים המחזור שלי לא היה תקין מכיוון שרזיתי באותה תקופה משהו בערך 8 קילו..עד שלפני חודשיים המחזור הפסיק ולא הגיע. חודשיים אני ללא מחזור ואפילו עליתי 4 קילו על מנת לאזן את זה ולא עוזר.
    הרופאה נתנה לי לפני 3 ימים את הכדורים של פרימולוט נור-פעמיים ביום בוקר וערב במשך 5 יום..אני כבר ביום השני של הטיפול ואני ממש מודאגת שזה לא יעזור ושהמחזור לא יגיע,תוך כמה זמן אחרי הטיפול המחזור צריך להופיע? האם הטיפול הזה הוא 99% הצלחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרימולוט-נור לקבלת מחזור

הוספת תגובה

• תשובה?!?!

שירן
    02/03/2012

???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו חשוב שאני רוצה לציין

שירן
    02/03/2012

כרגע אני ביום השלישי של הכדורים,עד עכשיו הרגשתי בסדר גמור עד שבצהריים החלו לי כאבי בטן מוזרים,בחילות חזקות ודפיקות לב מהירות ולחצים בחזה..כל זה היה במשך 5 שעות. ייתכן שזה תופעות לוואי מהכדורים? היתי צריכה לקחת בערב כדור אבל העדפתי שלא..מה לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרימולוט-נור לקבלת מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/03/2012

אחרי שתפסיקי את הכדורים יגיע המחזור ברב המקרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו