יסמין ואמילי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יסמין ואמילי
    עמית
    02/03/2012

אני לוקחת כבר חצי שנה בקביעות גלולות יסמין ועכשיו אחרי שהתגייסתי אני עוברת לאמילי.
    ויש לי כמה שאלות:
    להתחיל לקחת את האמילי במועד שבו הייתי אמורה להתחיל את החבילה החדשה של יסמין?(כלומר אחרי 7 ימי הפסקה לקחת אמילי ביום השמיני?)

אני אהיה מוגנת בחודש הראשון של האמילי?

והאם גם לאמילי יש את היתרונות של יסמין כמו העובדה שהיא לא גרמה לי להעלות במשקל,לא גרמה לשיעור יתר ועזרה לי לטפל באקנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יסמין ואמילי

הוספת תגובה

• יסמין ואמילי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/03/2012

אמילי אחרת מיסמין התחילי אותה ביום שהיית צריכה להתחיל את היסמין. התרשמי אחרי חודשיים האם היא יעילה באותה מידה או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להחליף גלולות

הילה
    04/03/2012

לא מכירה את הגלולה החדשה שלך אבל זה כנראה טוב שאת עוברת מיסמין עד כמה שאני יודעת הגלולות יסמין ויאז מסוכנות ושאר בטוחות, למרות שכן אני מבינה שאת לא עוברת בגלל זה אבל כנראה שזה עדיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו