כאבי מחזור...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור...
    מעיין
    03/03/2012

זאת שוב אני מעיין,
    קבלתי מחזור אתמול, ואני סובלת מכאבים כול חודש באותו היום שאני מקבלת ויום למחרת, כשהייתי אצל רופאת הנשים שלי וסיפרתי לה שכול חודש המחזור מקדים לי בכמה ימים היא אמרה שהוא עדיין סדיר עם הוא מגיע כול 28 ימים, ושאלתי אותה עם כאדי לי לקחת את הגלולות רק בשביל למנוע את הכאבים היא אמרה איך שבאלי, מה אתה אומר? איך אני יכולה לעבור את הכאבים האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מחזור...

הוספת תגובה

• לכאבי בטן

שני
    04/03/2012

הי שלום לך
    אם מדובר בכאבי בטן אני יכולה לומר לך בוודאות שחליטת תה קמומיל 3-4 ימים לפני המחזור תקל עלייך באופן משמעותי שכמעט לא תרגישי כאבי בטן
    כל יום לשתות חליטה או שתיים (הכי כהה שאפשר) זה קצת מריר אז אפשר להוסיף סוכר/ממתיק וכשיגיע המחזור את ממש תרגישי בהבדל
    ואם שותים יום יום כל החודש בכלל אין כאבים כשמגיע המחזור
    אני הפסקתי כדורים נגד כאב עקב כך
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכאבי בטן - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/03/2012

את יכולה לפנותלרפואה משלימה כמו דיקור סיני, הומאופתיה שיכולים להקל על כאבי המחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו