בעיית מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית מחזור
    ויקי
    04/03/2012

היי, אני ויקי ואני בת 16.
    יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחזור.
    קיבלתי לראשונה מחזור בגיל 13, הוא נמשך כשלושה ימים והכל היה תקין, לאחר מכן גם בחודש שבא אחריו.
    מאותה הפעם פשוט הפסקתי לקבל מחזור. הלכתי לגניקולוגית והיא נתנה לי גלולות נגד הריון, ''יסמין'', היא אמרה שהן מסדרות את המחזור.
    נטלתי אותן חודש אחר חודש והייתי מקבלת מחזור והכל היה תקין. לפעמים היו חודשים שהייתי עושה הפסקות עם הכדורים על מנת לראות אם המחזור הסתדר (הגניקולוגית אמרה לי לעשות כך)
    הייתה פעם אחת שהפסקתי ובאותו חודש קיבלתי מחזור ללא הגלולות, מאז התחלתי לשמוח והפסקתי ליטול אותן סופית. אחרי החודש הזה לא קיבלתי יותר מחזור וככה במשך שלוש חודשים שאני לא נוטלת אותן ולא מקבלת מחזור.
    אני מאוד מודאגת מהעניין, ואשמח לדעת למה זה קורה ומה עליי לעשות.
    ויקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית מחזור

הוספת תגובה

• עדיין מחכה, זה ממש דחוף בבקשה

ויקי
    05/03/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית מחזור - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    05/03/2012

ככל הנראה את סובלת מאי סדירות המחזור. זוהי בעיה שכיחה. בשנים הקרובות תצטרכי ליטול גלולות על מנת לוסת באופן סדיר בהמשך אולי זה יסתדר ואולי לא. זה לא נורא. בכל אופן כעת מומלץ לך לבצע אולטראסאונד אגן ובדיקת דם לפרופיל הורמונלי מלא ואחכ להתחיל שוב גלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית מחזור - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    05/03/2012

בדיקת אולטראסאונד פרופיל הורמונלי ולהתחיל לטול גלולות שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית מחזור

ויקי
    06/03/2012

יש לציין שכבר עברתי אולטרסאונד והרופא אמר שיש לי משהו עם השחלה, הוא אמר לי להמשיך עם הגלולות.
    רציתי רק לדעת אם יש לי סיבה לדאוג שאולי אני עקרה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו