מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית מחזורויקי04/03/2012
היי, אני ויקי ואני בת 16.
יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחזור.
קיבלתי לראשונה מחזור בגיל 13, הוא נמשך כשלושה ימים והכל היה תקין, לאחר מכן גם בחודש שבא אחריו.
מאותה הפעם פשוט הפסקתי לקבל מחזור. הלכתי לגניקולוגית והיא נתנה לי גלולות נגד הריון, ''יסמין'', היא אמרה שהן מסדרות את המחזור.
נטלתי אותן חודש אחר חודש והייתי מקבלת מחזור והכל היה תקין. לפעמים היו חודשים שהייתי עושה הפסקות עם הכדורים על מנת לראות אם המחזור הסתדר (הגניקולוגית אמרה לי לעשות כך)
הייתה פעם אחת שהפסקתי ובאותו חודש קיבלתי מחזור ללא הגלולות, מאז התחלתי לשמוח והפסקתי ליטול אותן סופית. אחרי החודש הזה לא קיבלתי יותר מחזור וככה במשך שלוש חודשים שאני לא נוטלת אותן ולא מקבלת מחזור.
אני מאוד מודאגת מהעניין, ואשמח לדעת למה זה קורה ומה עליי לעשות.
ויקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה, זה ממש דחוף בבקשה
ויקי05/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית מחזור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012ככל הנראה את סובלת מאי סדירות המחזור. זוהי בעיה שכיחה. בשנים הקרובות תצטרכי ליטול גלולות על מנת לוסת באופן סדיר בהמשך אולי זה יסתדר ואולי לא. זה לא נורא. בכל אופן כעת מומלץ לך לבצע אולטראסאונד אגן ובדיקת דם לפרופיל הורמונלי מלא ואחכ להתחיל שוב גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית מחזור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012בדיקת אולטראסאונד פרופיל הורמונלי ולהתחיל לטול גלולות שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית מחזור
ויקי06/03/2012יש לציין שכבר עברתי אולטרסאונד והרופא אמר שיש לי משהו עם השחלה, הוא אמר לי להמשיך עם הגלולות.
רציתי רק לדעת אם יש לי סיבה לדאוג שאולי אני עקרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?