הפרשות בין מחזורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות בין מחזורים
    ס.
    07/03/2012

אני בת 38, 2 ילדים בני 6 ו-9, ללא בעיות גניקולוגיות בעבר, לא לוקחת גלולות, לא בהריון. בשנים האחרונות המחזור סדיר בן 5-6 ימים, כל 28-32 ימים. בחודשיים אחרונים יש לי הפרשות (כמו טיפות) בין המחזורים בצבע אדום-כהה/חום (כמו בסוף הווסת), ללא ריח מיוחד. בחודש שעבר התחילו כ-5 ימים אחרי סיום הווסת, נמשכו 3 ימים והפסיקו. החודש התחילו גם באותו יום ונמשכות עד היום, כאשר הווסת הקרובה אמורה להיות בעוד כ-5-6 ימים. ביום ה-13 של המחזור הייתי אצל רופאת נשים, היא לא ראתה הפרשות, רירית הרחם תקינה, באולטרסאונד מצאה מיומה קטנה בגודל 1.5 ס"מ, שאחריה צריך לעקוב. עשיתי פאפ לפני 0.5 שנה – תקין.
    השאלה: ממה נובעות ההפרשות? יכול להיות שממיומה? ואם כך – ההפרשות תהיינה כל הזמן עד להיעלמות/הסרת המיומה? תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות בין מחזורים

הוספת תגובה

• הפרשות בין מחזורים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/03/2012

יכול להיות שאלו הםרשות דמיות של ביוץ. תופעה שיכולה לקרות אם טורדנית ניתן לקחת גלולות לנסות לדכא את הכיתומים האלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו