שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    דניאל
    11/03/2012

שלום, אני נוטלת גלולות יאז (24 גלולות ורודות ו 4 לבנות). היום אני בגלולה ה-20. היום לקחתי את הגלולה בזמן וגם בשאר הימים.. אך אתמול שכחתי לקחת את הגלולה. מה עליי לעשות? להמשיך לקחת רגיל? לזרוק את הגלולה של אתמול??י (יש לציין שחוץ מאתמול אני לוקחת גלולות קבוע ואף פעם לא שכחתי גלולה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/03/2012

אם עברו 12 שעות ומעלה מהזמן הקבוע שבו את נוטלת את הגלולה זרקי אותה והוסיפי קונדומים עד סוף החודש. אם לא, קחי עכשיו את הגלולה שהחמצת ובזמן הרגיל את הגלולה של היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דניאל
    13/03/2012

קודם כל, תודה על המענה. אבל לא הבנתי מה לעשות בהמשך?
    בשבת (היום ה-19 בחבילה) לא לקחתי גלולה.. ביום ראשון ושני לקחתי רגיל. מה לעשות בהמשך? נשארו לי 4 גלולות ורודות ו-4 לבנות... לסיים את החבילה כרגיל? ולהתחיל חבילה חדשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/03/2012

סיימי כרגיל והתחילי חדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו