לאחר בדיקת קולקוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר בדיקת קולקוסקופיה
    לודא
    13/03/2012

עשיתי בדיקת פאפ והתוצאה היתה דרגה 1 ולפי זה עשיתי בדיקת קולקוסקופיה שלאחר הבדיקה הרופא אמר לי שהכל תקין. ולאחר בדיקת אולטראסאונד לאגן מצאו שהכל תקין חוץ מנוזל שנמצא שם. מה הפירוש של זה כי בנתיים עוד לא הלכת לרופאת הנשים שלי. ולציין שאני נוטלת גלולות נגד היריון. בשם הרמונט. וזאת שביצעה את הבדיקת אולטראסאונד אמרה לי שלא רואים שהריר של הרחם התעבה בגלל נטילת הגלולות. ולא יודעת מה זה הנוזל. תסבירו לי בבקשה מה האפשרויות לתשובה נמצא נוזל
    בבקשה דחוףףף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר בדיקת קולקוסקופיה

הוספת תגובה

• נזל סביב הרחם

לודא
    13/03/2012

בהמשך להודעתי הקודמת, הריני לציין שהרופא אמר שהכל תקין אך נרשם בתוצאת אולטראסאונד שאין נוזל בדוגלס, אך אקוגנית ומסביב לרחם יש מעט נוזל סביב הרחם....מה זה אומר בבקשההההההההההההההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזל סביב הרחם - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/03/2012

לא ברור פני עם התשובות לרופאת נשים שלך, אין סיבה להלחץ.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו