איחור בהכנסת נוברינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור בהכנסת נוברינג
    ענבר
    18/03/2012

אני במשך 8 חודשים משתמשת בטבעת הנוברינג, אני מכניסה אותה בימי חמישי קבוע והפעם שכחתי והכנסתי אותה רק ביום ראשון לאחר מכן,
    ספירת ה3 שבועות מתחילה ביום ראשון שהכנסתי את הטבעת או כרגיל מיום חמישי ואני רק צריכה להיזהר השבוע הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור בהכנסת נוברינג

הוספת תגובה

• איחור בהכנסת נוברינג - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    18/03/2012

איחור בהדחרת הטבעת מורידה את יעילות הטבעת ועל כן יש להשתמש באמצעי מניעה נוסף למהלך החודש הקרוב
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ספירת ה3 שבועות

ענבר
    18/03/2012

וספירת ה3 שבועות מתחילה מיום ראשון שהכנסתי את הטבעת או כרגיל מיום חמישי ( היום שהייתי צריכה להכניס את הטבעת) ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בקשר לספירת השבועות?

ענבר
    18/03/2012

אני מתחיל לספור 3 שבועות מהיום שהכנסתי את הטבעת ( יום ראשון) או מהיום שהייתי צריכה להכניס את הטבעת (חמישי)? אני צריכה לדעת בשביל לדעת אם להוציא את הטבעת 3 שבועות מיום ראשון או 3 שבועות מיום חמישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו