קנדידה חוזרת ורופאים שלא עוזרים לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה חוזרת ורופאים שלא עוזרים לי
    אורלי
    19/03/2012

שלום לכולם!
    בשלושת החודשים האחרונים אני סובלת מקנדידה שמתעקשת לא לעזוב אותי במנוחה.
    יש לציין כי מעולם לא הייתה לי את הבעיה הזו אך מהרגע שזה התחיל כל פעם יותר חמורה מהקודמת (הפעם יש גם דימומים כל הזמן)..
    עשיתי מחקר באינטרנט שלפיו שיניתי את התזונה שלי (בעיקר בלי קמח לבן בלי סוכר ובלי שמרים) ובנוסף בחודשיים האחרונים אני גם לוקחת פרוביוטיקה לנשים פעמיים ביום. העניין הוא שכבר הייתי אצל שני רופאים שלא ממש לוקחים ברצינות את הבעיה, כנראה בגלל שהיא כ"כ שכיחה..
    אז ראשית רציתי לדעת מספר דברים שקראתי עליהם: האם גלולות (שאני לוקחת כבר קרוב לעשר שנים) יכולות להיות חלק מהבעיה? ובנוסף, האם יכול להיות שגם לבן הזוג שלי יש קנדידה ונוצר אפקט פינג-פונג בינינו?אם יש איזושהיא אופציה כזאת, קטנה ככל שתהיה בבקשה תאמרו לי מה לעשות במקרה כזה.
    כרגע הרופא שלי לא יודע מה לעשות איתי כך שהוא שלח אותי למומחה, הבעיה היא שהתור הקרוב ביותר הוא בעוד 4 חודשים!! אז מה עושים כרגע? אם יש לכם המלצה על רופא באיזור המרכז שיכול לעזור לי אשמח לקבל את הפרטים שלו.
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קנדידה חוזרת ורופאים שלא עוזרים לי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/03/2012

הפסיקי את הגלולות, עשי תרבית נרתיקית אם אכן קנדידה כדאי לקחת טיפול מונע בכדורים אנטיפטריתיים דרך הפה לכמה חודשיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! שאלה נוספת אם אפשר

אורלי
    20/03/2012

תודה רבה לך על התשובה המהירה! :)
    כרגע אני באמצע חפיסת הגלולות, האם להפסיק כרגע או לסיים אותה?
    בנוסף חשוב לי לדעת, האם יש איזשהו סיכוי, שהקנדידה עוברת ביני לבן זוגי?
    משום מה בכל חמשת הפעמים שביקרתי אצל רופא הנשים שלי, לא נעשתה תרבית...
    ולכן כמובן אני ספקנית לגבי הטיפול שלו ורוצה להחליף רופא. אשמח אם תמליצי לי אולי על רופא נחמד באיזור המרכז.
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! שאלה נוספת אם אפשר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/03/2012

סיימי את החפיסה. קנדידה בדרך כלל לא עוברת במגע מיני
    לא נותנים בפורום המלצות על רופאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו