מודאגת מאוד לגבי HPV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד לגבי HPV
    מירי
    20/03/2012

שלום, אני בת 25, בשלושת החודשים האחרונים קיימתי עם בחור יחסים שכללו רק מגע קצר של אברי המין, ובעיקר מגע יד, ללא חדירה מכל סוג שהוא.
    לפני שלושה שבועות עשיתי את אותו דבר עם בחור חדש.
    היום בזמן המקלחת הרגשתי חספוס לא רגיל בשפתי הפות, בחלק הפנימי. כשבדקתי במראה מה זה גיליתי מרקם ממש מוזר, מזכיר קצת את פטמות הלשון.
    אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שזה יכול להיות תסמין ל-HPV ומאז אני ממש בחרדה. קשה לי מאוד ללכת לבדיקה כי אני לא יכולה להרשות לעצמי שההורים שלי יעלו על זה, ויהיה סיכוי טוב מאוד שזה יקרה. (אחרי שהקושי להסתיר את הקשר כבר הכריע אותי אני לא יודעת מאיפה יהיו לי כוחות להסתיר עוד משהו)

השאלות שלי הן, מה הסיכויים להדבק ב-HPV במגע מתון כזה?
    מה זה עוד יכול להיות?
    והאם יש אפשרות לשלוח אליכם את התמונה כדי לקבל חוות דעת ויעוץ לגבי צורך בבדיקה בכלל?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאוד לגבי HPV

הוספת תגובה

• מודאגת מאוד לגבי HPV - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/03/2012

אין יעוץ עם תמונות... את חייבת לגשת לבדיקת רופא נשים. פפילומה וירוס יכול לעבור ממגע של עור בעור ולא בהכרח דרך מגע מיני. מצד שני יכול להיות שהמבנה של החספוס הוא מבנה נורמלי של העור אצלך ולא קשור בכלל לזהום וירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו