עיכוב מחזור רצוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיכוב מחזור רצוני
    חשוב ביותר..
    20/03/2012

היי ד"ר.
    מזה שנתיים אם לא יותר אני לא נוטלת גלולות לאחר תקופה רצופה של 6 שנים בה נטלתי גלולות, הסיבה שהפסקתי עם הגלולות היא שהן גרמו לי למיגרנות חריפות ביותר משהו בלתי נסבל.
    אני מתחתנת עוד חודשיים בע"ה, הלכתי לגניקולוג שלי על מנת למצוא פתרון למחזור בתקופת החתונה היות ויש אירועים צפופים ואיני רוצה לקבל מחזור.
    הוא נתן לי לנסות את "נובה רינג" שזה המינון ההורמונלי הנמוך ביותר פחות ממינס רציתי גם לבדוק אם זה מתאים לי וגם באמת להבין אחרי תקופה ארוכה בה לא נטלתי גלולות שאכן הגלולות הן הסיבה למיגרנות שלי.
    לפני כחודש התחלתי עם הנובה רינג ולצערי הרב קיבלתי את זה רע מאוד למרות המינון הנמוך שבה היו לי תופעות לוואי חמורות ביותר חולשה מטורפת כאבי ראש עירפול וסחרחורות ועוד אך העניין הגיע למצב חמור לפני כשבוע במקביל לזמן בו הייתי אמורה להוציא את הטבעת היה לי התקף מיגרנה חריף ביותר בדיוק כמו אז שהייתי נוטלת את הגלולות לפני ההפסקה ההתקף לא עבר 4 ימים רק אחרי שלקחתי מאחותי כדור סומטרידקס נגד התקף מיגרנות אותו אני מכירה כי הייתי לוקחת אותו בתקופה בה היו לי מיגרנות.החלטתי שאני מפסיקה עם גלולות לשארית חיי ושאני לא מכניסה לגוף שלי יותר הורמונים כי אני מגיבה לזה עם מיגרנות חמורות ביותר!!
    רציתי לשאול אותך.. הבנתי שיש כדורים מסוימים שלוקחים אותם שבוע לפני שאמורים לקבל מחזור ואז לא מקבלים אותו האם גם כאן מדובר בהורמונים?? באיזה מינון?? האם גם זה יעשה לי כאב ראש?? כי ממש לא מתאים לי שבוע לפני החתונה לסבול ממיגרנות ואולי אפילו ביום החתונה עצמה.

אודה באם תענה לי על שאלתי אני נורא מודאגת מהעניין..
    תודה רבה והמשך יום מקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיכוב מחזור רצוני

הוספת תגובה

• עיכוב מחזור רצוני - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/03/2012

הכדורים שלוקחים לדחית המחזור מכילים פרוגסטרון בלבד ואינם אמורים לגרום למיגרנות התיעצי עם רופא הנשים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקף לב או מיגרנה - מה עדיף ?

גולדה
    23/03/2012

ד"ר אברהמוב, שלום לך,

ראשית, חייבת אני להביע הערכתי על התגייסותך למתן מענה לנשים סובלות ללא תשלום, ועל תשובותייך המקצועיות.
    אני בת 60 , סובלת מזה 27 שנים מכאבי-ראש קשים הקשורים, כנראה, לשינויים ברמת האסטרוגן בדם.
    ההתקף הופיע תמיד לפני המחזור, ביום השמיני למחזור וסביב הביוץ, ונמשך בכל פעם 4 ימים.
    כבר מספר שנים שאינני מקבלת וסת, ולמרות זאת מופיעים התקפים אלה באותם התאריכים (פחות או יותר) שהופיעו בתקופת הפריון. עברתי בדיקות דם לרמת ההורמונים בדם, ונאמר לי חד-משמעית שאין לי ביוץ.
    הכדור היחיד שעוזר לי הוא סומטרידקס, אך רק כאשר אני נוטלת אותו בתחילת ההתקף.
    נוירולוגית אמרה לי, שאם אמשיך ליטול אותו בתדירות כזו, אקבל התקף לב.
    מה עושים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקף לב או מיגרנה - מה עדיף ? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/03/2012

לא יכול להיות קשור לאסטרוגנים כי השחלות שלך כבר לא מתפקדות אבל מדובר על התקף של מיגרנה המגיע אחת לחודש, אם לרפואה הקונבנציונלית אין מענה מספיק טוב נסי רפואה משלימה כמו דיקור סיני,
    פני במקביל לנוירולוגים המומחים בכאבי ראש והתיעצי איתם על טיפולים רפואיים אחרים שיכולים להיות יעילים לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו