שינוי גלולות- מדיאנה לפמינט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי גלולות- מדיאנה לפמינט
    טל
    20/03/2012

היי, יש לי 2 שאלות:
    1. האם ניתן להחליף סוג גלולות אם עוד לא סיימתי את החפיסה מהסוג אותו אני רוצה להחליף?
    2. כשנה נטלתי דיאנה\אסטל בגלל חצ'קונים. הן מאוד מאוד עזרו לי. לפני כחודש וחצי החלפתי לפמינט (עקב כמות ההורמונים הגבוהה יחסית בדיאנה). אני באמצע החבילה השנייה של פמינט ולפני שבועיים בערך התחילו לצאת לי שוב חצ'קונים, ועדיין ממשיכים לצאת. האם זו מעין פעולת "נקיון" של הגוף ועוד מעט המצב ישתפר, או שפשוט אני עדיין צריכה לקחת דיאנה כי ימשיכו לצאת לי חצ'קונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות פמינט

לילך
    21/03/2012

היה משהו כזה לחברה שלי לגבי השאלה השניה שלך, אחרי חודשיים וקצת עם גלולות פמינט הפנים חזרו להיות נקיות מחצ'קונים אז לדעתי צריך לחכות קצת במקרה כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי גלולות- מדיאנה לפמינט - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/03/2012

יש עוד גלולות שמיוחדות לעור הפנים כמו הדיאנה למניעת אקנה, התיעצי עם רופא הנשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו