היריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון
    שרון
    21/03/2012

שלום, אני ובעלי נשואים 8 חודשים,ומנסים להכנס להיריון מתחילת הנישואין.
    אני הולכת למקווה ושומרת טהרה, וכנראה שבמשך כל הזמן הזה חוץ מהחודשיים האחרונים הייתי הולכת מאוחר למקווה והייתי מפספסת את הביוץ.
    יוצא שרק בחודשיים האחרונים היה לי סיכוי להכנס להיריון.והמחזור הגיע- היום אני ביום השני למחזור.אני כל הזמן שומעת על זוגות שנקלטים בחודש של אחרי החתונה , אני לא מבינה למה זה יכול לקחת יותר זמן לאנשים אחרים גם אם הכל תקין וגם עם מקיימים יחסים ביום הביוץ.

רציתי לשאול שתי שאלות -
    השאלה העיקרית היא , במידה ואני קונה ערכת ביוץ , ומקיימת יחסי מין עם בעלי לפי הערכה הזו בזמן הביוץ, והכל תקין גם אצלי וגם אצלו מה הסיבה שאפשר לא להקלט אם הכל תקין מבחינה בריאותית ומקיימים יחסים ביום הביוץ ?
    שאלה נוספת, יום לפני הדימום הויסתי עצמו היו לי הפרשות חומות כמו לפני המחזור, יום למחרת היה הדימום עצמו, אז מאיזה יום אני צריכה לספור את המחזור מההפרשת החומות או מהדימום עצמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון

הוספת תגובה

• כדאי ללכת לרופא שהתמחה בפוריות

נעמה
    21/03/2012

אולי לאחד מכם יש בעיות פוריות וכדאי לבדוק את זה אצל רופא שהתמחה בפוריות.
    וגם אם בדקתם כבר אצל רופא מסויים והיה הכל תקין, אולי כדאי ללכת לרופא אחר לשמוע חוות דעת נוספת.

אל ייאוש! :-).
    היום המצב שונה מפעם,
    הרפואה התפתחה, ורוב רובם של הזוגות שעוברים טיפולים ניקלטים.
    שתזכו לגדל בנות ובנים בריאים ובריאות,שמחות ושמחים בעז"ה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/03/2012

הספירה נעשית מהיום של הדימום החזק. פני ליעוץ רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו