מוטרדת - דימום לא פוסק - דחוף...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרדת - דימום לא פוסק - דחוף...
    אנני
    23/03/2012

שלום,

אני בת 22 מקיימת יחסי מין עם החבר שלי, לפני כחודש לערך נטלתי גלולות למניעת הריון (בפעם הראשונה בחצי שנה האחרונה), לפי הספר, בדיוק בתחילת המחזור התחלתי לשתות, וכאשר נגמרה החפיסה לא נטלתי שוב וקיבלתי את המחזור החודשי.

כמו כן לא קניתי עוד מרשם לגלולות נוספות וחיכיתי שיגמר המחזור - בערך לוקח 5 ימים למחזור שלי, אך הדימום לא מפסיק, המחזור נארך כשבועיים והדימום לא מפסיק (דם חום ואדום..) ובכמויות גדולות יחסית...

מה עלי לעשות? וממה זה נובע?

ֿתודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מוטרדת - דימום לא פוסק - דחוף... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/03/2012

פני לרופא נשים לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום לא פוסק 14 יום! MELIANE

רינת גבאי
    25/03/2012

שבוע טוב, דר אברמוב
    התחלתי לקחת ביום הראשון של המחזור, את הגלולות MELIANE שרשמת לי.
    אני עם מחזור שלא נפסק 14 יום ...האם להמשיך את לקחת את כל החפיסה? האם להפסיק? לפני כשנה וחצי לקחתי יסמין 3 חוד' לסידור המחזור ולא זכור לי שהייתה לי בעיה, להפך המחזור הסתדר לי לתקופה ארוכה. מה לעשות? מחכה להנחיות תודה רינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו