יובש בעקבות פטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בעקבות פטריה
    לילך
    25/03/2012

שלום,

לפני יותר מחודשים הופיעה לי פטריה בנרתיק כנראה בעקבות אנטיביוטיקה שלקחתי באותה עת. הופיעו לי גירודים והפרשות וגם הפסקתי לקיים יחסי מין בגלל ששרף וכאב לי מאוד. המשחות והכדורים שהרופאה נתנה לי לא ממש עזרו והפסקתי כול טיפול שניסיתי כי זה פשוט לא עזר ולפעמים החמיר את המצב. השתדלתי להיות סבלנית ולשמחתי בשבוע האחרון אני מרגישה הקלה גדולה. לא מגרד לי וההפרשות כמעט פסקו אבל ניסיתי גם לחזור לקיים יחסי מין ועדין הרגשתי שהעור נורא מתוח ויבש שם כך שבכלל לא הצלחתי להנות. רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לכך:
    א. לגבי שמנים טבעיים. הייתי רוצה לשים איזה שמן שירגיע לי את המקום אבל הבנתי ששמנים מסויימים מעוררים פטריות. עד שהגעתי למצב שעכשיו אני לא רוצה לחזור אחורה ולא בא לי לנסות משהו שיש לו נטייה כזו. האם יש שמנים לא שנויים במחלוקת? יש לציין שהרופאה נתנה לי מישחה ליובש אבל היא עשתה לי ממש רע. האם תוכלו להמליץ לי אולי על מישחה טובה-אולי משהו טבעי לא במרשם?
    ב. האם גם כאן הזמן יכול לעשות את שלו והנרתיק גם יתגבר על היובש שם? הגוף מסוגל לבד להחזיר את המצב למה שהיה קודם ולרמת "הרטיבות" הנורמאלית של הנרתיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בעקבות פטריה

הוספת תגובה

• יובש בעקבות פטריה - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    25/03/2012

הזמן מרפא את הכל...
    אפשר לנסות DUREX בזמן יחסי מין
    אפשר לנסות פרוביוטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו