מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות היריון וכאבים- דחוףףףףף!!!מיריתתת26/03/2012
שלום רב, בת 20 לא מעשנת ובריאה בדרך כלל.!
נטלתי 2 חפיסות בלבד של גלולות אמילי לטיפול בציסטה.
את החפיסה הראשונה התלחתי כאמור ביום הראשון למחזור ולאחר 21 ימים עשיתי הפסקה, קיבלתי מחזור והתחלתי חפיסה שנייה ביום השמיני!
עד כאן הכל בסדר.
בחפיסה השנייה קיימתי יחסי מין בגלולה מספר 10 (3.3.12) ומאז החלו כאבים בבטן התחתונה, לא קיימתי יחסי מין יותר משנה וחשבתי שאולי זאת הסיבה.
קיימתי שוב ב- 7.3.12 (גלולה 14) ויום למחרת הלכתי לבדיקה אצל רופא נשים, שם נאמר שיש מעט נוזל בדוגלס אבל הכל ניראה תקין.
לאחר שבוע הלכתי שוב לבדיקה אצל רופא אחר (3 ימים לפני שסיימתי את החפיסה בערך) וגם שם נאמר שהכל תקין ואולי הכאבים לא ממקור גניקולוגי.
סיימתי את החפיסה לאחר 4 ימים קיבלתי מחזור(18.3.12) שנמשך 3 וחצי ימים בערך .
-רציתי לדעת האם יכול להיות שלמרות הופעת המחזור אני בהיריון?
האם בבדיקות שביצעתי לאחר שקיימתי יחסי מין היה ניתן לזהות היריון במידה וכן?
אני פשוט מוטרדת!
- לא המשכתי ליטול את הגלולות לאחר ההפסקה משום שהחזה שלי גדל קצת ורציתי להפסיק ומאז יש לי הפרשות צהובות מרובות אך ללא ריח חריג או גרד, הכאבים אכן פחתו אך מופעים לעיתים. (הכאבים בעיקר בימים הראשונים לאחר המחזור, מייד כשהוא מסתיים)
האם ההפרשות תקינות?
רציתי להוסיף שביום רביעי הקרוב יש לי בדיקת אולטרסאונד לבטן תחתונה בשל חשש לבעיה בדרכי השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות היריון וכאבים- דחוףףףףף!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2012עשי בדיקת שתן להריון, הסבירות שאת לא בהריון והסיבה לכאבים איננה גינקולוגית. האם הציסטה נעלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן נעלמההה
מיריתתתת26/03/2012הציסטה עברה.
יכול להיות שאני בהיריון?? איך לא ראו בבדיקה שעשיתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאורה בדחיפותתת!!
מיריתתתת26/03/2012הציסטה נעלמה!
וחשוב לי לציין כי גם קיימתי יחסי מין עם קונדום בנוסף לגלולות ןלא היה קרע או חור.
אני ממש מפחדת והאם דלקת בדרכי השתן יכולה להוביל לבדיקת היריון חיובית בטעות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?