גלולות היריון וכאבים- דחוףףףףף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות היריון וכאבים- דחוףףףףף!!!
    מיריתתת
    26/03/2012

שלום רב, בת 20 לא מעשנת ובריאה בדרך כלל.!
    נטלתי 2 חפיסות בלבד של גלולות אמילי לטיפול בציסטה.
    את החפיסה הראשונה התלחתי כאמור ביום הראשון למחזור ולאחר 21 ימים עשיתי הפסקה, קיבלתי מחזור והתחלתי חפיסה שנייה ביום השמיני!
    עד כאן הכל בסדר.
    בחפיסה השנייה קיימתי יחסי מין בגלולה מספר 10 (3.3.12) ומאז החלו כאבים בבטן התחתונה, לא קיימתי יחסי מין יותר משנה וחשבתי שאולי זאת הסיבה.
    קיימתי שוב ב- 7.3.12 (גלולה 14) ויום למחרת הלכתי לבדיקה אצל רופא נשים, שם נאמר שיש מעט נוזל בדוגלס אבל הכל ניראה תקין.
    לאחר שבוע הלכתי שוב לבדיקה אצל רופא אחר (3 ימים לפני שסיימתי את החפיסה בערך) וגם שם נאמר שהכל תקין ואולי הכאבים לא ממקור גניקולוגי.
    סיימתי את החפיסה לאחר 4 ימים קיבלתי מחזור(18.3.12) שנמשך 3 וחצי ימים בערך .

-רציתי לדעת האם יכול להיות שלמרות הופעת המחזור אני בהיריון?
    האם בבדיקות שביצעתי לאחר שקיימתי יחסי מין היה ניתן לזהות היריון במידה וכן?
    אני פשוט מוטרדת!

- לא המשכתי ליטול את הגלולות לאחר ההפסקה משום שהחזה שלי גדל קצת ורציתי להפסיק ומאז יש לי הפרשות צהובות מרובות אך ללא ריח חריג או גרד, הכאבים אכן פחתו אך מופעים לעיתים. (הכאבים בעיקר בימים הראשונים לאחר המחזור, מייד כשהוא מסתיים)
    האם ההפרשות תקינות?

רציתי להוסיף שביום רביעי הקרוב יש לי בדיקת אולטרסאונד לבטן תחתונה בשל חשש לבעיה בדרכי השתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות היריון וכאבים- דחוףףףףף!!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/03/2012

עשי בדיקת שתן להריון, הסבירות שאת לא בהריון והסיבה לכאבים איננה גינקולוגית. האם הציסטה נעלמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן נעלמההה

מיריתתתת
    26/03/2012

הציסטה עברה.
    יכול להיות שאני בהיריון?? איך לא ראו בבדיקה שעשיתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאורה בדחיפותתת!!

מיריתתתת
    26/03/2012

הציסטה נעלמה!
    וחשוב לי לציין כי גם קיימתי יחסי מין עם קונדום בנוסף לגלולות ןלא היה קרע או חור.
    אני ממש מפחדת והאם דלקת בדרכי השתן יכולה להוביל לבדיקת היריון חיובית בטעות???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו