לחוצההההההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצההההההה
    הייי
    28/03/2012

שלום אני עוד חודשיים בת 18...
    אני היתחלתי לפני פחות מחצי שנה לקחת גלולות למניעת הריון..הן לא התאימו לי ביגלל תרופה קבועה שאני לוקחת. היחלפתי את הגלולות והרופא אמר לי לקחת שלוש חפיסות ברצף.
    בדרך כלל אני לוקחת את הגלולה בערב או בלילה ואחרי כחצי שעה את התרופה השניה.
    ביום שני האחרון שחכתי גלולה.... ביום שלישי בערב לקחת בבת אחת שתי גלולות- את זאת של יום שני ואת זאת של יום שלישי.
    ביום רביעי קיימתי יחסי מין מלאים ללא קונדום....

א. מה הסיכוי שאני בהריון? ואם כן לאן לפנות? כמה עולה הפלה?
    ב. זה נורא שאני לוקחת את הגלולה בשעות שונות כול יום?
    ג. זה שאני לוקחת באותה שעה גם את הגלולה וגם את הרסיטל (התרופה הקבועה שלי) זה נורא?

אני לחוצה בטרוףף אשמח מאוד מאוד מאוד אם תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצההההההה

הוספת תגובה

• המשך...

הייי
    28/03/2012

אם אני אקנה בדיקת הריון בסופר פארם.. מתי אני יכולה להישתמש בה?
    אין לי מחזור ביגלל הגלולות...
    מותר פשוט שלושה ימים אחרי קיום יחסי המין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/03/2012

בדיקה להריון חיובית אחרי שבועיים מקיום יחסי המין הלא מוגנים. את יכולה עדיין לקנות פוסטינור כדי למנוע את הכניסה להריון - אפשר עד 72 שעות מהמשגל הלא מוגן וזה מונע הריון ב 95%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לחוצונת,

~נעמה~
    29/03/2012

תרגעי, תנשמי עמוק, זה לא יעזור כל הלחץ הזה, בטוח. ולשני שאלות אני יכולה לענות לך, קודם כל, כן, לרוב רופאים ממליצים לקחת את הגלולה באותה שעה כל יום, כי הגוף מתרגל לזמנים קבועים, וכך גם המחזור יגיע בתזמון מדויק יותר כל חודש, ושלא לציין שהסיכוי לשכוח קטן. ודבר שני, יש מחשבונים שעוזרים לחשב את הסיכוי להכינס להיריון, זה יכול לך לעזור לך לפחות להתחלה, עד שתקבעי תור לרופא, חשוב מאוד! בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוצההההההה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    30/03/2012

חייבים ליטול גלולות כל יום בשעה קבועה. בגלל הבלבול את יכולה להרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

שלי
    02/04/2012

כדאי להקפיד כמה שיותר על שעה קבועה.. גם לי היה סיפור לא נעים כששכחתי פעם אחת גלולה.. מאז אותו מקרה נרשמתי לשירות מזכירונט של הגלולה שלי פמינט, פשוט שולחים לי הודעה לפלאפון כל ערב בשעה שאני צריכה לקחת את הגלולה וזה מונע את כל הסיפור והבלאגן סביב זה.. תנסי למצוא לך דרך שבה גם תוכלי לקחת בשעה קבועה,זה הכי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו