גלולות לטיפול בכאבי מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות לטיפול בכאבי מחזור
    נטע
    29/03/2012

אני בת 36, רווקה ולא מקיימת יחסי מין. אני סובלת כבר שנים רבות מכאבי מחזור חזקים ביותר. משככי כאבים "רגילים" לא עוזרים בכלל ובשנים האחרונות לקחתי כדור בשם נקסין, הכדור היחיד שעזר לי אם בכלל.

בהקשר הזה, רופאת נשים רשמה לי אתמול גלולות בשם ESTELLE. ואמרה לי להתחיל לקחת אותן עם התחלת הווסת הבאה.
    יש לי הרגשה שהתחלת הווסת הבאה תהיה היום (אני מרגישה שעומדת לקבל) אבל יהיה לי זמן לרכוש את הגלולות רק בערב ועד אז סביר להניח שעוד אסבול מכאבים.

שאלתי היא האם בכל זאת לקחת משכך כאבים ואם אני לוקחת האם אפשר מאוחר יותר, בערב גם לקחת את הגלולה? והאם ההשפעה של הגלולות היא מיידית? (כלומר ברגע שאתחיל לקחת את הגלולה הראשונה תהיה הקלה בכאבי המחזור?)
    או שאם לקחתי משכך עדיף לחכות למחזור הבא כדי להתחיל עם הגלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות לטיפול בכאבי מחזור - תגובה

ד''ר יואב פלד
    29/03/2012

את יכולה להתחיל מתי שאת רוצה
    את הגלולות
    אני תוהה מדוע רמשם לך אסטל דווקא
    מקווה שאת לא מעשנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ותשובה

נטע
    29/03/2012

אני לא מעשנת אך בנוסף לכאבי המחזור אני מאובחנת גם אם שחלה פוליציסטית ויש לי גם שיעור יתר באיזור הפנים. הרופאה אמרה שהאסטל יטפל גם בזה.

לא הבנתי את כוונתך לגבי זה שאני יכולה להתחיל מתי שאני רוצה.
    הרופאה אמרה לי להתחיל ביום הראשון של הווסת הקרובה, לקחת במשך 21 יום ואז לעשות הפסקה של שבוע על מנת שאקבל מחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ותשובה - תגובה

ד''ר יואב פלד
    29/03/2012

ואז את מוגנת מפני הריון מהגלולה הראשונה
    אבל אם את לא מקיימת יחסים את יכולה להתחיל לקחת היום וההגנה מפני הריון תהיה רק מהחבילה הבאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי. תודה רבה

נטע
    29/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו