דימום מהרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מהרחם
    אורטל
    29/03/2012

שלום רב, צריכה את התייעצותכם הדחופה.
    אני בת 21 וכבר קרוב לחודש שאני סובלת מדימום מהרחם, זה קרה כאשר קיימתי יחסי מין לאחר הרבה זמן שלא קיימתי. לא ברור לי למה, יתכן ומדובר בצירוף מקרים. במהלך הזמן הזה חשוב לציין שנטלתי גלולות - פמינט.
    הדימום הלך והתגבר עם השבועות, עד שהגעתי למצב שהלכתי לרופאת נשים שבדקה ועשתה אולטרסאונד ואמרה שהדימום מהרחם ונתנה לי כדורים בשם הקסאקפרון למשך 3 ימים על מנת לעצור את הדימום, ואמרה שאם לא יפסק לחזור אליה. (שללה גידולים וכ'ו)
    חשוב לציין כי אני במהלך שבוע ההפסקה של הגלולות, סיימתי חפיסה ביום חמישי שעבר ואני אמורה להתחיל חפיסה חדשה מחר (שישי).
    הרופאה הניחה שהדימום נובע מהגלולות ולכן החליפה לי אותן ל"פלורט".
    הייתה לי הפסקה מהדימום של יום וחצי וכרגע שמתי לב שהדימום חזר!
    השאלה שלי היא, יתכן שזה ה"מחזור" כי אני אמורה לקבל באמת בשבוע הזה והוא השתבש ואיחר בגלל ה"הקסאקפרון"? לחכות כמה ימים ולראות אם הוא עובר או שמא כבר עכשיו עליי לטוס מהר שוב לרופא נשים?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מהרחם

הוספת תגובה

• תוספת קטנטנה לסיפור:

אורטל
    29/03/2012

הדימום שהחל היום הוא ממש ממש מועט, רק בהתחלתו (לא כמו מה שהיה לי בשבוע שעבר) ואני שמה לב שזה קורה בעיקר אחרי מגע מיני/מגע מיני עם עצמי..
    יתכן ומדובר במחלת מין? אף על פי שהסיכוי לכך די נמוך בהתחשב בכך שהפעם הקודמת שקיימתי יחסים הייתה לפני למעלה מחצי שנה, לפני החבר הנוכחי..

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום מהרחם - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    29/03/2012

לסיים את החפיסה ולהתחיל חדשה. חשול ליטול גלולות כל יום ובאותה שעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו