דימום במהלך נוברינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום במהלך נוברינג
    מיכל
    30/03/2012

שלום רב,
    אני בת 28, ובמשך שנים רבות לקחתי הרמונט. לאחר הפסקה של 4 חודשים ללא גלולות, נתנה לי רופאת הנשים נוברינג, בטענה שהוא טוב יותר (באיבר המטרה, מינון נמוך יותר וכד'). הטבעת משום מה לא יושבת אצלי טוב בצוואר הרחם, וכל הזמן מבצבצת החוצה, ואני מחזירה אותה פנימה, כבר שבועיים. שבוע שעבר חזרתי לרופאה לבדיקה, ונאמר לי שהכל תקין, אך צוואר הרחם שלי צר, וכנראה בגלל זה הטבעת לא מצליחה לשבת טוב (לאחר שהרופאה ניסתה למקם את הטבעת טוב יותר- וללא הצלחה).
    שאלתי- אתמול- ביום 16 עם הטבעת, התחיל לי דימום, לא חזק, אך יותר מהכתמה בסיסית. מה עלי לעשות? להוציא את הטבעת לגמרי ולהתחיל גלולות מתי? או להישאר עם הטבעת ולהוציאה ביום 21 למרות הדימום? (חשוב לי להדגיש שממש השתדלתי שהטבעת לא תיגע במים החמים במהלך המקלחת, ובסבון, מה שדרש ממני דחיפת הטבעת בצורה תכופה , ושוב היא "ביצבצה" לה החוצה)

תודה רבה, אשמח לתשובה מהירה, שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום במהלך נוברינג

הוספת תגובה

• דימום במהלך נוברינג - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/03/2012

הטבעת לא מתאימה לך כנראה, חכי 3 שבועות הוציאי אותה ואחרי שבוע התחילי גלולות רגילות
    התעלמי מהדימום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום במהלך נוברינג - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    30/03/2012

למה הסיפור שלך כ"כ ארוך?
    אין שום קשר בין צוואר הרחם לנובורינג. אין יותר טוב - גלולות או חישוק תוך רחמי.
    לבירור של דימום ווגינאלי תפני בבקשה לרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו