תהיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהיות
    בילי
    30/03/2012

שלום רב אני בת 27, נשואה מנסה להיכנס להיריון מזה מספר חודשים. החודש הלכתי למעקב זקיקים מספר פעמים, באחת הפעמים אמר לי הרופא כי הוא מתלבט אך לדעתו יש לי שחלות פוליציסטיות (לא התסמונת אלא מבנה פוליציסטי) ושאין טעם שאגיע למעקב זקיקים כי אני בוודאי לא מבייצת.למרות זאת לאחר 5 ימים הגעתי שוב למעקב זקיקים ונמצא זקיק בגודל 20 ממ הגינקולוגית שלי אמרה שלא יתכן שאני פוליציסטית אם אני מבייצת כעת וכך גם אמה הרופאה באולטראסאונד. קיימתי יחסים עם בעלי בתקופת הביוץ ומאז אני חשה בכאבי רחם עזים והתכווצויות. אציין כי אני מקבלת מחזור באופן סדיר ומדויק כל 29 לחודש והחודש הזקיק שלי הה בגודל 20 ממ ב-20 לחודש. היום אנחנו בשלושים לחודש, שאלתי היא האם המחזור מאחר לי כי בייצתי מאוחר? ומה פשר כאבי הבטן וההתנפצות של הבטן אותם אני חשה ( במיוחד בלילות) ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהיות

הוספת תגובה

• תהיות - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    30/03/2012

עם תהיות מסוג זה תפני לרופא המטפל. הוא מכיר אותך, הוא הרי בודק אותך. אנו לא יכולים להתייחס לשאלותיך ללא בדיקה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו