גלולות דיאנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות דיאנה
    יעל
    02/04/2012

שלום, אני בת 27 , בעבר הובחנתי בבעיה של שחלות פולציסטיות ובעיה ביותרת הכליה ולכן שנים הייתי מטופלת בדיאנה , לאחרונה החלטתי לעשות הפסקה עם הגלולות כדי לנקות את הגוף (לאחר10 שנים + שלקחתי)- המחזור הגיע אחרי חודשיים ועכשיו שום מאחר לי... בחודש וחצי.
    לפני חודש בערך עשיתי בדיקות דם אחרי הפסקת הגלולות ע"מ לבדוק אם עדיין יש את הבעיה , התייעצתי עם האנדוקרינולגית כי לצערי חזר לי האקנה ועדיין לא רציתי להמשיך עם הדיאנה ומאחר שבבדיקות לא נמצא בעיה היא המליצה לי על אלדוספרון 25 שגם הוא יכול לעזור בבעיה.
    יש לי 2 שאלות:
    1. עוד יומיים קבעו לי טסט שהוא יותר מדוייק כדי לבדוק אם עדיין יש לי את הבעיה, האם זה שהתחלתי את האלדוספרון יכול להשפיע על התוצאה שלא תהיה תקינה?
    2. כרגע המחזור מאחר לי והייתי רוצה שההשפעה על האקנה תהיה מהירה יותר , האם ניתן להתחיל את הדיאנה שוב ביום רגיל גם אם אין וסת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות דיאנה

הוספת תגובה

• גלולות דיאנה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/04/2012

התיעצי עם הרופאה המטפלת לגבי הטיפול באלדוספרון והשפעתו על בדיקות הדם שנתנה לך
    לגבי הדיאנה דריך לקחת אותה עם התחלת המחזור. ניתן לקחת כדורי פרוגסטרון להקדים את המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו