בדיקת שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת שתן
    מוריה
    03/04/2012

שלום רב לפני כחצי שנה היו לי צריבות בשתן עשיתי בדיקת שתן והורפאה אמרה שיש דלקת בדרכי השתן ונתנה לי אנטיביוטיקה התסמינים עבור חזרתי אחרי שבועיים לעשות בדיקה חוזרת ושוב היה דלקת והרופאה אמרה שאם אין צריבה אין צורך באנטיביוטיקה וככה עשיתי עוד פעם ושוב יצאה דלקת והיא אמרה שאין צורך בכלום בסוף היא שלחת אותי לאולטראסאונד כליות ודרכי שתן שיצא תקין
    אז למה כל הזמן בדיקת השתן מצביעה על דלקת? זה לא מסוכן?
    ואם אני מחליטה שאני רוצה להכנס להריון למרות שכרגע אני עם טבעת אבל בעתיד הקרוב לא צריך להתיחס לזה?
    עוד שאלה עשיתי את הטבעת בחוץ לארץ לפני שנתיים וחצי אני לא זוכרת את השם של הטבעת אני רק זוכרת שהוא אמר שזה ל3 שנים האם רופא נשים יוכל לדעת על איזה טבעת מדובר ולבדוק שהכל בסדר?
    תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שתן

הוספת תגובה

• בדיקת שתן - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/04/2012

אם בתרבית שתן יצא חיידק כדאי לקחת אנטיביוטיקה עד שיעלם החיידק. לגבי הטבעת אי אפשר לדעת איזה סוג זה מבלי להוציא אותה. אחרי 3 שנים פני לרופא נשים להחלפה של הטבעת או להוציא כדי להכנס להריון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו